![]() |
Inwestycja 2-3 tys - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Inwestycja 2-3 tys (/Temat-Inwestycja-2-3-tys-123799) |
Inwestycja 2-3 tys - saviola - 09-11-2015 18:32 Chciałbym zainwestować 2-3 tys zł jednak nie mam wystarczającej wiedzy w co inwestować. Wiem jedynie że nie chciałbym się pakować w hyip, więc podziękuje za ref linki do TM itd. Z tak małym kapitałem nie wiem czy jest sens np inwestycji w krypto waluty albo opcje binarne. Dodam że jestem studentem informatyki i mogę napisać i zaprojektować jakaś stronkę, ale nie mam żadnego pomysłu co by mogła ona zawierać. Jestem otwarty na propozycje, pomysły i współpracę z bardziej doświadczonymi inwestorami ![]() RE: Inwestycja 2-3 tys - CraftRidersPL - 09-11-2015 19:29 jeśli przyjrzałeś się innym tematom w tym dziale to na pewno widziałeś wiele ciekawych pomysłów, ja mam jeden który może okazać się zyskowny ale najpierw wole się przygotować ![]() Więc tak, handel Kryptowalutami polega przede wszystkim na trzymaniu ich na koncie, robota prosta, jakbyś trafił na bankę taką jak ostatnio to w ciągu 1 dnia masz 100% profitu - szanse na to są minimalne. Jeden z ciekawych i mało znanych na tym forum sposobów na zarobek - trzymanie skinów w CS:GO - kupujesz skiny za 50 Euro, najlepiej coś czego nie da się już zdobyć, jakieś paczki coś w ten deseń, trzymasz i po bardzo długim okresie masz z tego parę Euro $, problem jest z wypłatą bo musisz Euro zamienić na skiny i potem sprzedać komuś na allegro/paypalu - ryzyko niskie, skiny nie są usuwane a jedyne co się może stać to CS:GO umrze. Możesz także zainwestować w bota i zając się spamem Sub-SMS. Możliwości jest mnóstwo, trzeba poszukać i najlepiej przeczytać wszystkie artykuły na zarabiam.com RE: Inwestycja 2-3 tys - Polak123 - 09-11-2015 21:35 Jeśli jesteś zainteresowany Opcjami binarnymi to zapraszam do mnie ![]() Tutaj opinie o mnie i mojej działalności w opcjach http://zarabiam.com/Temat-Polak123-121683 RE: Inwestycja 2-3 tys - MaLiN - 10-11-2015 11:48 @[saviola] myślę, że będę miał odpowiednią propozycję dla Ciebie, oczywiście związaną z opcjami binarnymi. I spokojnie ta kwota Tobie wystarczy ![]() ![]() RE: Inwestycja 2-3 tys - JustinTime - 23-11-2015 16:58 Nie lepiej zrobić stronkę z filmami pod suby i wypozycjonować w seo? Skoro nie masz problemu z robieniem takiej strony to co Ci szkodzi? dużo nie wydasz ![]() |