Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze (/Temat-czy-istnieja-linki-w-ktore-inni-ludzie-tylko-klikna-i-dostaje-sie-pieniadze-123793)

Strony: 1 2

czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze - zielu2012 - 09-11-2015 17:57

czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze
(jeśli powtarzam temat to przepraszam nigddzie nie mogę podobnego znależć )

RE: czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze - Ascoran - 09-11-2015 18:02

Adfly, shorte.st...

RE: czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze - zielu2012 - 09-11-2015 18:04

TYLKO klikną . bez klikania skip ad

RE: czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze - jasieeks - 09-11-2015 18:09

(09-11-2015 18:02)Ascoran napisał(a):  Adfly, shorte.st...

Mu chodzi o linki gdzie tylko klikają a nie czekają 5 sec.

Z tego co wiem to nie ma.

RE: czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze - toomysai - 09-11-2015 19:05

Nie ma takich portalów i raczej nie będzie Smile

RE: czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze - Xdarkkingx - 09-11-2015 19:12

Trochę by to było bez sensu, bo Ci z adf.ly zarabiają właśnie na tych reklamach, tobie trochę dają i koło się kręci Wink

Wysłane z mojego INSIGNIA_785_PRO przy użyciu Tapatalka

RE: czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze - wiesiek - 09-11-2015 19:44

są takie w http://szybkakasa24h.pl/rejestracja.php?id=9 Big Grin

RE: czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze - Gremquen - 09-11-2015 19:47

Szukaj programów partnerskich różnych serwisów.
Wiem, że było coś takeigo jak za10groszy i tam za każdego odwiedzajacego płacili ci grosz, lub mniej Wink

RE: czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze - Na 5tyk - 09-11-2015 19:54

Programy CPC z HotCash.pl
Jednak nie można namawiać do klikania.

RE: czy istnieją linki w które inni ludzie tylko klikną i dostaje się pieniądze - Pitman - 09-11-2015 22:41

Tu chyba chodzi o programy typu PTP. Tylko trzeba mieć duży ruch żeby cokolwiek na tym zarobić.