Sprawdzone typy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprawdzone typy. (/Temat-Sprawdzone-typy-123751) |
Sprawdzone typy. - Narcos - 08-11-2015 22:47 Witam. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i od dawna szukam miejsca na aktywne uczetniczenie na jakimś forum/stronie związanym z bukmacherką. Pewne osoby odmieniły moje nastawienie do tej dziedziny inwestowania i bukmacherka stała się dla mnie czymś innowacyjnym i tak jak kiedyś były same momenty rozpaczy i płaczu tak to od dawna zmieniło się jak w kalejdoskopie i powiem Wam, że da się na tym zarobić i nie mówię tutaj o taśmie, która wejdzie raz na sto razy.
W tym temacie będę chciał podać kilka typów stąd skąd je mam i chciałbym aby ktoś to ma coś konstruktywnego i pomocnego do napisana niech śmiało piszę. Pozdrawiam. Sprawdzone typy. - piotrekprorok - 18-11-2015 17:39 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |