Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukuję programu inwestycyjnego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348)
+--- Wątek: Poszukuję programu inwestycyjnego (/Temat-Poszukuje-programu-inwestycyjnego-123676)

Strony: 1 2

Poszukuję programu inwestycyjnego - Kemesz - 07-11-2015 21:58

Witajcie, poszukuję ciekawego programu inwestycyjnego. Może być to HYIP, Ponzi, RevShare, jakkolwiek to nie nazwiecie i tak wszystkie programy działają tak samo Wink

Najlepiej aby był to serwis w miarę świeży. "Sprawdzony admin" , duża liczba użytkowników, dowody wypłat i inne tego typu rzeczy będą dodatkowo punktowane.

Dlaczego szukam?
Chcę pomnożyć BTC.

Czego poszukuję?
- możliwie jak najniższych kosztów zakupów AdPacka
- jak najniższy procent reinwestycji
- możliwość wpłaty/wypłaty BTC
- jak najniższe prowizje
- możliwość skutecznego i zadowalającego zarobku bez zdobywania poleconych
- pomocy od osoby polecającej

Oczywiście rejestruję się z reflinku.

RE: Poszukuję programu inwestycyjnego - mikuss - 07-11-2015 22:26

(07-11-2015 21:58)Kemesz napisał(a):  Witajcie, poszukuję ciekawego programu inwestycyjnego.

Najlepiej aby był to serwis w miarę świeży. "Sprawdzony admin"

napisz do April pewnie ma już coś swojego "świeżego" gdzie znowu inwestycje poleci.
Moverinwestmenst corporejszyn również chyba działa ... zyski gwarantowane, a w razie wtopy oddaje ze swoich po kilku latach jak znajdzie w ogródku miejsce zakopania słoika z oszczędnościami beka

RE: Poszukuję programu inwestycyjnego - todek78 - 08-11-2015 10:26

To moze spróbuj Recyclix. Firma mająca swoją 'siedzibę' nie tylko w Internecie. Kontakt telefoniczny z właścicielami. Zysk niewielki w porównani do TM i to, bo ok 190% w ciągu roku, jest BTC. Firma realna, ostatnio nawet była na targach w Dortmundzie, więc nie jest to firma wydmuszka

RE: Poszukuję programu inwestycyjnego - Kemesz - 08-11-2015 11:35

Wpadł mi w oko PayNaw i RevAdBurst. Macie jakieś opinie na ten temat?

RE: Poszukuję programu inwestycyjnego - rafi213 - 08-11-2015 11:49

Oba programy masz opisane na kilku stronach w tym samym dzialeHuh

Jeśli chodzi o RAB to mogę powiedzieć tylko tyle od siebie bo w nim jestem że obecnie walczy on z multikontami i wyłudzeniem $ na różne procesory, ale admin powoli wszystko porządkuje .

RE: Poszukuję programu inwestycyjnego - rcielak - 08-11-2015 17:01

@Kemesz, RAB nie wypłaca już z jakiś tydzień. Ma duże problemy i raczej nie ładowałbym tam kasy.
PayNaw, nie bardzo można coś powiedzieć, bo program dopiero startuje. Na starcie ma już problemy z dodawaniem środków do konta itd. Polecam obserowować, ale jeszcze nie inwestować.

Generalnie w przeciągu miesiąca padły lub mają duże poroblemy 3 czołowe programy w których można było inwestować w btc.(AB,HQ,RAB) Więc w tej chwili jest trochę padaka na rynku i pewnie będzie tak do nowego roku, bo okres przedświąteczny raczej nie służy dobrze rynkowi hyipówWink

RE: Poszukuję programu inwestycyjnego - todek78 - 08-11-2015 17:04

rcielak - wczoraj z HQ wypłacałem i dostałem kasę po kilku godzinach, więc chyba jednak ta przerwa to zmiana serwerów jak mówili.
BTC zawsze można zamienić na $ i inwestować, bo program i tak przelicza BTC na $ Wink

RE: Poszukuję programu inwestycyjnego - Kemesz - 08-11-2015 18:41

AdBrook był super, jak na swoją konstrukcje pociągnął dość długo. Chyba faktycznie na razie się wytrzymam, będę obserwować rynek i wejdę w coś po nowym roku. Ostatnio te HYIPy strasznie szybko padają.

RE: Poszukuję programu inwestycyjnego - futago - 08-11-2015 18:58

Kemesz no to może TrafficMonsoon ? może nie jest świeży bo już ponad rok ale jak na razie stabilnie Wink

RE: Poszukuję programu inwestycyjnego - Admek69 - 08-11-2015 19:42

Z mojej strony polecam: https://www.revsharenow.net/ czysty link po reflink zapraszam na PW Smile
Program startuje 15.11.2015 zapowiada się bardzo ciekawie. Jeżeli będziesz miał jakieś pytania pisz na PW