Stworzę konta fb, e-mail i inne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Stworzę konta fb, e-mail i inne (/Temat-Stworze-konta-fb-e-mail-i-inne-123616) |
Stworzę konta fb, e-mail i inne - Goldes - 06-11-2015 22:05 Witam.
Wykonam na zamówienie dowolną ilość kont. Wszystkie konta wykonywane ręcznie. Oferta: Konto facebook: -zweryfikowane meilowo, ze zdjęciami: 1,20zł/szt. -zweryfikowane meilowo oraz telefonicznie, ze zdjęciami: 1,80zł/szt. -zweryfikowane meilowo oraz telefonicznie, ze zdjęciami oraz znajomymi: 1,80zł/szt + 100 znajomych 1zł (Wszystkie konta posiadają uzupełnione podstawowe informacje) Konto e-mail: - na dowolnej poczcie: 1zł Na życzenie mogę wykonać konta na innych serwisach. Jeśli zablokują Ci konto- pisz do mnie, a wykonam ponowną weryfikację telefoniczną. Czas realizacji zależny od ilości zleceń, zainteresowanych zapraszam na pw. Sposób płatności: -Paypal (przelew do przyjaciół lub rodziny) -Konto bankowe Nie ukrywam że jest to moje pierwsze ogłoszenie tego typu. Wraz z wzrostem zainteresowania oraz opinii oferta będzie poszerzana. RE: Stworzę konta fb, e-mail i inne - poterrr - 13-12-2015 10:10 jestem zainteresowany podaj gg Stworzę konta fb, e-mail i inne - Majka - 13-11-2016 19:44 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |