Dynamiczny wzrost wartości Bitcoina – przyczyny, obserwacje, wskazówki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Dynamiczny wzrost wartości Bitcoina – przyczyny, obserwacje, wskazówki (/Temat-Dynamiczny-wzrost-wartosci-Bitcoina-%E2%80%93-przyczyny-obserwacje-wskazowki-123609) |
Dynamiczny wzrost wartości Bitcoina – przyczyny, obserwacje, wskazówki - biol1y - 06-11-2015 21:25 Dynamiczny wzrost wartości Bitcoina – przyczyny, obserwacje, wskazówki Przed wczoraj napisałem luźny artykuł nakreślając powody tak dużego wzrostu ceny bitcoin w ostatnim czasie. Teraz mamy dwudniową korektę, ale sprawa nie jest jeszcze przesądzona i niedługo cena znów może rosnąć. W wpisie zawarłem kilka wskazówek odnośnie handlu na giełdach bitcoin, myślę, że to wiedza przydatna szczególnie raczkującym w tym temacie. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji RE: Dynamiczny wzrost wartości Bitcoina – przyczyny, obserwacje, wskazówki - Natural - 11-11-2015 23:11 To teraz proszę o analizę dlaczego bitcoin leci na pysk RE: Dynamiczny wzrost wartości Bitcoina – przyczyny, obserwacje, wskazówki - CraftRidersPL - 03-02-2016 21:19 Analiza - bo kursu kryptowalut ni cholery nie przewidzisz |