![]() |
Szukam programu wklejającego tekst :| - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam programu wklejającego tekst :| (/Temat-Szukam-programu-wklejajacego-tekst-123582) |
Szukam programu wklejającego tekst :| - Assasinoo - 06-11-2015 13:35 Cześć, jakiś czas temu nie wiem czy na tym forum, ale widziałem programik, w którym wpisywało się pożądany tekst, a następnie jednym przyciskiem ten tekst szło wkleić gdzie się chciało. Prościej byłoby kopiuj wklej, ale niestety w miejscu, w którym chcę "spamować" nie ma możliwości wklejenia tekstu, a pisanie od nowa jest monotonne. Ktoś coś? ![]() RE: Szukam programu wklejającego tekst :| - ryczy - 06-11-2015 17:47 Polecam dodatek do Firefoxsa "AutoFill Forms" RE: Szukam programu wklejającego tekst :| - Assasinoo - 06-11-2015 18:48 @[ryczy] pobrałem go i nie wiem czy źle szukam, ale z tego co widzę, to nim można uzupełniać automatycznie dane takie jak imię, nazwisko, adres, nr telefonu itp. Jest tu gdzieś opcja wpisania tekstu, i wklejania go w dowolne miejsce jednym przyciskiem, tak jakbym sam pisał ten tekst? ![]() RE: Szukam programu wklejającego tekst :| - maniek250 - 06-11-2015 19:42 Jeśli sie nie mylę to chodzi mniej więcej o coś takiego, w programie można ustawić jakie przyciski mają wklejać. Cytat:Ditto to darmowy i łatwy w obsłudze zamiennik systemowego schowka. W odróżnieniu od rozwiązania znanego z Windows, aplikacja pozwala na przechowywanie w pamięci wielu elementów jednocześnie. Ditto daje również możliwość przeszukiwania przechowywanych elementów, a także wyświetla ich miniatury.http://ditto-cp.sourceforge.net RE: Szukam programu wklejającego tekst :| - czesiuleczek - 07-11-2015 11:24 wypróbuj macro recorder, nagrywasz macro jak wpisujesz tekst, który chcesz, potem zmniejszasz czasy pomiędzy wciśnięciami klawiszy i po prostu puszczasz macro w momencie kiedy chcesz RE: Szukam programu wklejającego tekst :| - Assasinoo - 07-11-2015 11:43 Dobra do zamknięcia, jakoś przeżyję ![]() Szukam programu wklejającego tekst :| - daniel42na - 07-11-2015 11:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |