Diabeł na internetowym bezrobociu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Diabeł na internetowym bezrobociu (/Temat-Diabel-na-internetowym-bezrobociu-123550) |
Diabeł na internetowym bezrobociu - Diabełek - 06-11-2015 18:20 Dziennik będę prowadził głównie dla własnej statystyki. Ostatnie grosze z paypala postanowiłem zainwestować. Obecnie siedzę w serwisach takich jak:
2. PayNaw.com
3. ventureplugtraffic.com
4. mxrevshare.com
RE: Diabeł inwestuje - [Hqrevshare, PayNaw i inne ] - full2000 - 09-11-2015 18:49 Ja inwestuję w dwa z trzech programów w których uczestniczysz. Powodzenia ! RE: Diabeł inwestuje - [Hqrevshare, PayNaw i inne ] - deidara3210 - 20-11-2015 19:55 W PayNaw odradzałbym wchodzić na ten moment, dużo problemów RE: Diabeł na internetowym bezrobociu - Diabełek - 03-01-2016 14:48 Aktualizacja Można powiedzieć, że jestem na e-bezrobociu 2 Aktualnie działam na ventureplugtraffic.com i mxrevshare.com, choć bardziej z nudów ciułam klepaki. Chciałbym zainwestować w mxrevshare.com, ale najpierw trzeba zarobić gdzieś indziej. Zarejestrowałem się na MyLead.pl, ale raczej sam sobie nie poradzę, zwłaszcza, że nie chcę działać na FB. Bez mentora się nie obejdzie, więc z chęcią czegoś się nauczę od kogoś bardziej doświadczonego. W zamian mogę się zarejestrować z refa (choć może administracja będzie mogła mnie podpiąć bez zakładania nowego konta.) Podsumowując: poszukuję mentora na serwisie MyLead.pl
RE: Diabeł na internetowym bezrobociu - Krechaman - 04-01-2016 01:18 (03-01-2016 14:48)Diabełek napisał(a): choć może administracja będzie mogła mnie podpiąć bez zakładania nowego konta. Będzie musiała. Albo usuń stare konto, chyba że wolisz bana za multi na początek kariery Powodzenia dla kolejnego e-bezrobotnego ;D Diabeł na internetowym bezrobociu - Hybrid1990 - 05-12-2019 12:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |