ScroX - brak zwrotu za poradnik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: ScroX - brak zwrotu za poradnik (/Temat-ScroX-brak-zwrotu-za-poradnik-123475) |
ScroX - brak zwrotu za poradnik - Azzazelx - 04-11-2015 11:33 Kupiłem poradnik 27 sierpnia. W dzień zakupu wszystko wydawało się w porządku. ScroX odpisywał na pytania, pisał ile udało się mu zarobić tymi metodami itp. Po przelaniu i zaksięgowaniu pieniędzy (28 sierpnia) Jego "24 support" skończył się zanim się zaczął. Zacząłem pracować z metodami w poradniku 2 lub 3 dni po jego zakupieniu i od tego momentu do aż 20 września nie otrzymałem żadnej konkretnej wiadomości. Po upływie 10 dni gwarantowanego zwrotu, mimo ciężkiej pracy (jeśli można tak to nazwać) od dosłownie rana do nocy, nie udało mi się nabić żadnego leada (pisałem mu cały o postępach pytając co można jeszcze zrobić - 0 odpowiedzi). Zażądałem GWARANTOWANEGO 50% zwrotu. Nie chciałem zwrotu całej gotówki, bo kupując poradnik wiedziałem, że mogę stracić. Wybrałem go jednak z tego powodu, iż sprzedający GWARANTOWAŁ zwrot 50% w razie niepowodzenia. ScroX odpisał mi w końcu 20 września mówiąc o tym, iż "nie ma na razie hajsu" i żebym trochę poczekał. Czekanie miało trwać nie więcej niż miesiąc. Minęło 45 dni, a ja nie otrzymałem ani wiadomości w sprawie zwrotu, ani pieniędzy. Przypominałem mu wielokrotnie, pisałem na GG oraz wiadomości PW, które oczywiście pozostawały bez odzewu. W moich oczach ten człowiek to oszust, gdyż jeśli gwarantuje się komuś zwrot połowy gotówki w przypadku niepowodzenia, to powinno się tego dotrzymać. Ludzie chcą mieć choćby minimalną pewność, że nie stracą wszystkiego co włożyli, nawet jakby mieli odzyskać tylko 1/10. W mojej opinii ScroX zapewniał te 50%, żeby tylko przyciągnąć do siebie ludzi. Normalny człowiek dałby takiemu w ryj, gdyby ten trzymał jego pieniądze zapewniając, że one są do zwrotu. Niestety to tylko Internet. Tak więc - uważajcie ludzie na tego człowieka, ja wtopiłem 100 zł czego bardzo teraz żałuję, a mojego 50% zwrotu chyba nigdy na oczy nie zobaczę RE: [Poradnik] Kilka ciekawych sposobów na zarobek w sub/sms - surfer0700 - 04-11-2015 11:35 @[Azzazelx] będziemy działać tak byś odzyskał swoje pieniądze. @[ScroX] czekamy na wyjaśnienia. ScroX 2 - ScroX - 04-11-2015 14:48 Hmm nie przypominam sobie ostatnio o jakiś moich problemach no ale cóż. Nawet i mnie coś omija Wracając do sprawy.. Mógłbym odpisać szczerze i krótko nie mam żadnych pieniędzy więc nie mam z czego oddać, Nie wciskająć tutaj tego że zasadniczo nie dało się odrobić poradnika,może nie są to metody z kosmosu ale są podstawowymi które dają X leadów. Ale nie moja sprawa w tym (chociąz powinna) czy poradnik został odrobiony czy też nie został, Oddam 50% jak odzyskam jakiś dochód, Ci z którymi współpracuje na forum wiedzą że mam ledwo 4,95 zł na Paypalu. Jestem po ostatnich wydarzeniach spłukany, możesz mi dać bana, wyrzucić z forum ale na ten moment i tak nie mam z czego oddać. @[surfer0700] RE: [Poradnik] Kilka ciekawych sposobów na zarobek w sub/sms - surfer0700 - 04-11-2015 14:51 @[ScroX] ok, ale bez przesady, koleś czeka 45 dni! Określ się KONKRETNIE kiedy dostanie pieniądze. RE: [Poradnik] Kilka ciekawych sposobów na zarobek w sub/sms - ScroX - 04-11-2015 14:54 @[surfer0700] Dostałby kasę 45 dni temu..Tylko zainwestowałem wszystko w apki.. bo "dobrze szło" a co się stało wszyscy doskonale wiemy,Straciłem wszystko co miałem, kiedy oddam? nie wiem , prawdopodobnie jak przyjdzie wypłata z Youtube. PS.Mógłbyś zdradzić o jakie moje problemy chodziło ? bo tak szczerze jestem ciekawy. RE: [Poradnik] Kilka ciekawych sposobów na zarobek w sub/sms - CMRR - 04-11-2015 14:57 Czyli rozumiem, że twój poradnik można po zakupie od razu wyrzucić do kosza bo nic na nim nie zarobiłeś przez 45 dni żeby, oddać kasę Azzazelx? RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - ScroX - 04-11-2015 15:03 (04-11-2015 14:57)CMRR napisał(a): Czyli rozumiem, że twój poradnik można po zakupie od razu wyrzucić do kosza bo nic na nim nie zarobiłeś przez 45 dni żeby, oddać kasę Azzazelx? A kto powiedział że na nich się NIE DA zarobić ? Jest to praktycznie nie możliwe.. no ale są wyjątki. Straciłem kasę na inwestycji , a na tą chwilę nie wracam do subów bo to nieopłacalnę. ( Przynajmniej dla mnie ) Więc zasadniczo nie trafiłeś RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - surfer0700 - 04-11-2015 15:05 @[ScroX] To co piszesz jest śmieszne. Widać ile ten poradnik daje. Wisisz gościowi pieniądze, ale nie będziesz zarabiał na subach, bo Ci się to nie opłaca... śmieszne. edit: @[CMRR] Dokładnie tak........ hahaha RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - rozekrr - 04-11-2015 15:07 Na tym poradniku od początku się nie dało zarobić, nawet modyfikując jego działania. Raptem jeden lead na dziesiątki wejść, także nic dziwnego że nim się nie odrobi kasy. Pzdr i życzę udanego rozwiązania problemu. RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - ScroX - 04-11-2015 15:09 Tak czy siak do subów nie wracam - Jeżeli to dla Ciebie śmieszne to okej. A czy na poradniku nie da się zarobić ? mi się udawało - więc ja jestem pewny. Zasadniczo tylko z tych metod korzystałem ale to już mało ważne. Moje stanowsko znacie, nie zmyślałem, napisałem prawdę.. dla mnie to wszystko. |