[SZUKAM] 2 boty do fejsa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SZUKAM] 2 boty do fejsa (/Temat-SZUKAM-2-boty-do-fejsa-123401) |
[SZUKAM] 2 boty do fejsa - flyhigh - 02-11-2015 20:00 Witam, poszukuje botów mogą być różne które mają następujące funkcjonalności: - Zapraszanie losowych uzytkowników do znajomych automatycznie - Automatyczne postowanie na grupach linków (ważne żeby ładował miniaturkę, bo sprawdziłem już kilka takich które nie ładują miniatur a wrzucają sam link tekstowo) - Group joiner, dołączanie do grup po słowach kluczowych. Jeśli chodzi o zapraszanie znajomych nie mogę znaleźć nic. Jeśli chodzi o postowanie najbliżej było webflee, tyle że średnio działa. Zapostuje 5 grup i męcz się dalej sam. Próbowałem się bawić ninja blaster, bardzo fajne tylko że na przykład jeśli grupa ma 55 037 członków to wyświetla mi że grupa ma jedynie 55 członków. Czy zostało to już poprawione? Sprawdzałem z miesiąc temu. I nie wiem czemu nie działa mi w tym programie postowanie na grupach. Mogą być płatne jeśli są sprawdzone. RE: [SZUKAM] 2 boty do fejsa - Polsky - 06-11-2015 12:39 (02-11-2015 20:00)flyhigh napisał(a): Witam, poszukuje botów mogą być różne które mają następujące funkcjonalności:Masowe zapraszanie nie przejdzie ale postowanie tak Fbot Earn by Bots4.me RE: [SZUKAM] 2 boty do fejsa - flyhigh - 06-11-2015 20:34 Dziękuje, potestuje wieczorem lub z samego rana. A co do zapraszania, nie chodziło mi o masowe bo wiem że srednio to idzie, ale na przyklad 10 znajomych dziennie, zeby automat mi to robil, bo nie chce mi sie codziennie na kilkanascie kont wchodzic zeby pozapraszac kilku ludzi. [SZUKAM] 2 boty do fejsa - daniel42na - 07-11-2015 16:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |