![]() |
Poszukuje mentora ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poszukuje mentora ;) (/Temat-Poszukuje-mentora-123369) |
Poszukuje mentora ;) - pablito.s.a - 02-11-2015 00:02 Jeśli naruszyłem jakiekolwiek zasady regulaminu przepraszam. Jak w temacie i opisie, potrzebuje mentora, który pomoże mi w "postawieniu" pierwszych milowych kroków w zarabianiu przez internet ;p Zastanawiałem się nad PPD na start, albo streamowanie ksw itp. Czekam na propozyszyn ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Poszukuje mentora ;) - Kickster - 02-11-2015 00:05 @[mysc] RE: Poszukuje mentora ;) - mysc - 02-11-2015 11:48 Zapraszam serdecznie do przejrzenia ofert mentoringu w mojej sygnaturce ![]() RE: Poszukuje mentora ;) - Krymi - 02-11-2015 11:51 nie polecam mysc'a daje poradniki za darmo, ale nie daje gotowych stron do zarabiania i nisz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poszukuje mentora ;) - surfer0700 - 02-11-2015 11:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |