Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. (/Temat-Program-do-automatycznego-zamieszczania-postow-na-grupach-FB-123357) Strony: 1 2 |
Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. - marleyka - 01-11-2015 21:33 Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. Jeżeli wątek już był - proszę o usunięcie. Używam programu, dzięki któremu zamieszczam automatycznie posty na grupach facebookowych. Program w wersji darmowej umożliwia zamieszczenie 50 postów dziennie. W wersji płatnej (5,99$/mc) mamy nieograniczoną liczbę postów. Program również umożliwia automatyczne komentowanie zamieszczonych postów i obsługę postów własnego fanpage'a. Istnieje możliwość ustawienia interwałowego pojawiania się postów w grupach np. co 4,5,10,30 minut itd. Oto czysty link: REJESTRACJA Oraz z moim refem: REJESTRACJA Póki co działa bez zarzutu - w sensie FB nie zablokował niczego (no chyba że w kampanii umieszczamy niedozwolone dla fb linki - wtedy taki post nie zostaje zamieszczony). W razie pytań support odpowiada szybko. RE: Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. - dishar - 01-11-2015 23:07 Do rejestracji wymaga podanie nr telefonu aby wpisać następnie kod.Idzie to jakoś pominąć? Zawsze zniechęcają mnie takie ''wymogi'' Sam korzystam z tego: http://leetshares.com RE: Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. - marleyka - 01-11-2015 23:12 Nie da się tego pominąc. Ale nic się nie dzieje - wpisujesz kod i tyle. Nie ma spamu, wydzwaniania itd. Po prostu taka weryfikacja. RE: Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. - rekki - 01-11-2015 23:12 Idzie dodać do posta jakieś zdjęcie? RE: Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. - marleyka - 01-11-2015 23:26 Można dodać zdjęcie i opisaż je. Można dodać link do filmu z YouTube i będzie wyświetlany bez problemu. Ważne, żeby w opisie filmu YouTube nie było niedozwolonych linków dla FB. RE: Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. - Jork - 02-11-2015 19:16 Mam bardzo ważne pytanie ponieważ chcę kupić wersję premium Czy jak padnie mi konto na fb z tym co jest połączone w autoposter to bedę mógł zmienić na inne konto fb ???? Czy za każde konto na fb jak bym chciał używać autopestera bym musiał płacić te 6$ i zakładać nowe konto w autoposter itd Bo w takim razie sie nie opłaca A i jeszcze jedno nie czaje tego programu dodaje grupy wszystko zrobiłem jak napisanem mam ponad 30 grup na FB a dodało mi zaledwie 4 grupy o co w tym chodzi ??? Proszę o szybką odpowiedź RE: Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. - chomik3 - 02-11-2015 23:22 Komentować można tylko swoje posty automatem czy wszystkie w grupach? RE: Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. - flyhigh - 03-11-2015 18:33 Witam, testowałem sobie ten program, ale olałem go z pewnego powodu, choć teraz do mnie dotarło że może popełniłem jakiś błąd. Czy normalnie wam dodaje linki z ich miniaturą? Linki są poprawnie przerobione facebook debuggerem, jak ręcznie dodaje to wszystko spoko - natomiast ten program wrzuca mi sam link tekstowo bez miniatury. Ktoś się z tym spotkał? Jakieś rozwiązanie? Bankowo nie mam blokniętej domeny ani nic. RE: Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. - marleyka - 18-11-2015 13:00 Czasami to facebook blokuje niektóre linki, lub grupa ma ustawienia jakieś, które uniemożliwiają umieszczenie linku itd. Stąd mogło zamieścić w małej ilości grup. Co do konta - jeśli padnie. Po prostu, przenosimy parametry ustawionej aplikacji na inne konto i gra muzyka RE: Program do automatycznego zamieszczania postów na grupach FB. - Polsky - 18-11-2015 13:02 Uważajcie zawsze gdzie wklejacie swoje tokeny |