Kolejna aplikacja android FaucetBox - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kolejna aplikacja android FaucetBox (/Temat-Kolejna-aplikacja-android-FaucetBox-123354) Strony: 1 2 |
Kolejna aplikacja android FaucetBox - pumas26 - 01-11-2015 19:38 Witam ponownie . za jakies 10 minut dodam tu testowa aplikacje na androida do kranikow Faucetbox . chwilke poczekajcie bo potrzebuje linku do tego tematu dodac do apki Ok juz jest . prosze. Oddaje w wasze rece apke do faucetbox . wersja testowa. Piszcie w temacie czy chcecie wiecej i szukam osoby ktora ma w google play konto zeby mozna bylo te apki tam wrzucic . Oto link do apki Faucetbox v3 .apk http://pumas26.ucoz.net/FaucetBox_v3.apk A to aktualizacja zrobiona dzis. Lacznie 52 kraniki w aplikacji: http://pumas26.ucoz.net/FaucetBox_v3.05112015.F52.apk Uwaga przy instalacji aplikacja spyta o aktualizacje do nowszej wersji, nalezy potwierdzic i zainstalowac ( dotyczy osob majacych juz ta apke). Ikona jak i nazwa apki zostaje bez zmian. Wysłane z mojego V4 przy użyciu Tapatalka RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - Natural - 01-11-2015 23:45 Jak dla mnie super sprawa ;D Dałoby się zrobić żeby np raz wpisać adres portfela i domyślnie się zalogował, żeby nie trzeba było przeklejać w przeglądarce? a i może dałoby się zrobić X i V jeśli odwiedziliśmy stronkę lub nie Dla mnie super pomysł, w robocie będę mógł sobie poklikać RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - pumas26 - 02-11-2015 06:54 Niestety na chwile obecna nie dam rady zrobic azeby adres portfela zostal raz wpisany w apce. Jesli chodzi o ,,x v ,, tez zbytnio w danej chwili nie dam rady nic zrobic . a po trzecie ciesze sie ze apka sie przyda , dodam ze to wersja testowa , jak bedzie wiecej zadowolonych z apki to zrobie ze wsxystkimi kranikami z faucetbox , a jesli bedzie trzeba to zrobie tez apki dla Ltc, doge itd. Wysłane z mojego V4 przy użyciu Tapatalka Ale potrzebuje wiecej zadowolonych osob. Robiac ta apke jak i poprzednia do epay.info mialem wlasnie na mysli ze ktos siedzi w szkole czy w pracy to sobie poklika. Nie trzeba tylko przy kompie tego robic . a narazie nic zbytnio nie zrobie z apek bo pracuje od rana do wieczora. W Nd mam tylko wolne Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie. Wysłane z mojego V4 przy użyciu Tapatalka RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - Mozzilek - 02-11-2015 11:13 Super sprawa Świetnie się przydaje RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - pumas26 - 02-11-2015 14:30 Dziekuje za pozytywna opinie . oczywiscie apka Faucetbox v3 bedzie udoskonalona , beda wszystkie kraniki z faucetbox. Oraz zrobie osobne apki Faucetbox v3 do BTC, LTC I INNYCH DOSTEPNYCH CRYPTO . ALE dzis jak i ogolnie w tygodniu nie mam jak tego wszystkiego zrobic bo pracuje od rana do wieczora. Oraz moge zrobic apki na inne kraniki spoza epay.info i faucetbox. Moge rowniez zrobic apki indywidualnie dla danej osoby z konkretnymi kranikami , ale takie apki beda platne. Pelna wersja Faucetbox v3 tez bedzie platna. Wysłane z mojego V4 przy użyciu Tapatalka RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - pumas26 - 03-11-2015 05:07 Nowa aktualizacja apki . dodana mozliwosc sprawdzania balansu uzbieranych btc, dodalem cos dla pocieszenia oka , i wiecej kranikow w aplikacji. Jesli ktos ma starsza wersje , to nalezy ja odinstalowac i wtedy ta nowa wersje zainstalowac . zycze milego zbierania btc - satoshi. http://pumas26.ucoz.net/FaucetBox_v3.03112015.F26.apk Wysłane z mojego V4 przy użyciu Tapatalka RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - Natural - 03-11-2015 10:16 ulala RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - kuli - 03-11-2015 10:34 Nie mozna otworzyć pliku RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - pumas26 - 03-11-2015 11:03 Kuli, wczesniejsze apki otwierales juz na andku ? Przeciez cos u cb musi byc nie tak bo u mnie dziala i jak widze u ,,Natural,, tez dziala. Wysłane z mojego V4 przy użyciu Tapatalka RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - pumas26 - 05-11-2015 20:52 Uwaga nowa wersja apki . 52 kraniki. Wiecej info w pierwszym poscie w tym temacie. Zapraszam do pobierania. Wysłane z mojego V4 przy użyciu Tapatalka |