Zamienie Aplikacje Facebook z Public_Actions - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zamienie Aplikacje Facebook z Public_Actions (/Temat-Zamienie-Aplikacje-Facebook-z-Public-Actions-123353) |
Zamienie Aplikacje Facebook z Public_Actions - kukiz87 - 01-11-2015 19:12 Witam posiadam Aplikacje z Public_Actions w wersji 2.4 aplikacja ma ok 2 miesięcy nigdy nie używana , jestem autorem i oczywiście pierwszym właścicielem aplikacji Zamienie na Na coś co pomoże mi zarabiać na sub/premium np jakiś wartościowy poradnik , tylko wartościowy a nie o wartości 30 zł Fanpage też jestem w stanie rozważyć 10 k to jest minimum jeżeli masz jeszcze jakąś ciekawa oferta pisz napewno wszystko rozważe kontakt: Prywatna wiadomość GG: 527 90 31 RE: Zamienie Aplikacje Facebook z Public_Actions - zjadamkredki - 01-11-2015 19:39 Napisałem na gg RE: Zamienie Aplikacje Facebook z Public_Actions - rekki - 01-11-2015 19:39 Może grupa na FB? Napisałem GG. RE: Zamienie Aplikacje Facebook z Public_Actions - kukiz87 - 01-11-2015 20:25 Aplikacja juz wymieniona z uzytkownikiem zjadamkredki Zamienie Aplikacje Facebook z Public_Actions - piotrekprorok - 01-11-2015 20:30 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |