temat do usunięcia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: temat do usunięcia (/Temat-temat-do-usuniecia-123318) |
temat do usunięcia - NEXT86x - 01-11-2015 00:09 temat nieaktualny, do usunięcia RE: RevShareAdz | 150% | revshareadz.com - Krechaman - 01-11-2015 17:01 Pierwszy projekt, niedoświadczony admin, wysokie roi, brak reklam... Wygląda nieciekawie. Mam nadzieję, że inwestujesz, a nie jest to tylko próba wyciągnięcia refów i dasz znać co słychać w programie. RE: RevShareAdz | 150% | revshareadz.com - NEXT86x - 01-11-2015 21:30 Pierwszy projekt - to nie jest dla mnie kluczowy wyznacznik czy warto w niego wejść, ale na pewno doświadczenie działa na plus Wysokie ROI - jest wysokie, ale jest wiele obecnie na rynku programów z wyższym Wygląd - to też nie jest wyznacznik udanej inwestycji, aczkolwiek mi wygląd się akurat podoba To co mnie natomiast martwi to brak repurchase (okazja dla hitowców). Co do inwestycji zbieram info i opinie o tym projekcje, czekam również na kilka odpowiedzi od admina, także decyzji o inwestycji i o jej poziomie na razie dojrzewa temat do usunięcia - Majka - 07-08-2017 13:11 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |