Pytanie odnośnie subskrybcji i zagranicy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pytanie odnośnie subskrybcji i zagranicy (/Temat-Pytanie-odnosnie-subskrybcji-i-zagranicy-123280) |
Pytanie odnośnie subskrybcji i zagranicy - Krymi - 31-10-2015 08:57 Mam pytanie będę działał na stronie zagranicznej (głównie US i wszystko co przywędruje z youtube). Czy odnowienia sub sms są także zagraniczne? czy sub sms tylko dla Polski ? Jeśli odnowienia zagraniczne też są to moje pytanie nasuwa się jaką subskrybcje wybrać ? 2,5zl czy 7,5zl ? Bo jak wybiore 7,5 to mniejsza szansa, że ktoś anuluje subskrypcje przed zarobieniem 7,5 zl na tym subie (tzn. jak 2,5zl to ktoś może anulować tuż po pierwszej subskrypcji) Ale z drugiej strony nie każdy ma abonament i 14zl na koncie, więc może lepsza stawka 2,5? Jakie są wasze odczucia ? RE: Pytanie odnośnie subskrybcji i zagranicy - Glexab - 31-10-2015 09:27 Premium tylko dla Polski, na zagraniczne masz premium, a tu stawki http://panel.eforsa.pl/help/foreign_rates RE: Pytanie odnośnie subskrybcji i zagranicy - Krymi - 31-10-2015 09:53 @[Glexab] a mam pytanie jak stworzę stronę w j. polskim + drugą w j. ang to mogę zrobić tak : na downloaded.pl mam subskrypcje 7,5zl (co jakis czas lead wpadnie), ten program dzialać będzie na zagranicę także? z tego samego kodu (zamiast suba zaliczy leada zagranicznego) ? Da się tak czy trzeba tworzyć osobne linki ? A jak się da to aktywować muszę widget aplikacji przy każdym linku ? RE: Pytanie odnośnie subskrybcji i zagranicy - Glexab - 31-10-2015 09:56 Na tym samym linku gdy wejdzie ktoś z Polski to będzie mieć subskrypcje, gdy ktoś spoza to premium. Musisz tylko wejść w program downloaded i włączyć widget aktywacyjny bo inaczej będzie zliczać tylko z Polski. RE: Pytanie odnośnie subskrybcji i zagranicy - Krymi - 31-10-2015 10:39 downloaded w ogóle dziala na zagranicy ? Bo wchodzę z US i normalnie po polsku widzę, klikam pobierz plik i pisze, że nie obsluguje tego kraju... u konkurencji normalnie po ang RE: Pytanie odnośnie subskrybcji i zagranicy - krzysio3001 - 31-10-2015 16:18 (31-10-2015 10:39)Krymi napisał(a): downloaded w ogóle dziala na zagranicy ? Bo wchodzę z US i normalnie po polsku widzę, klikam pobierz plik i pisze, że nie obsluguje tego kraju... u konkurencji normalnie po angWłącz widget aktywacji wchodząc w Programy partnerskie > Programy Standardowe i dalej: downloaded.pl. Później tak jak poniżej: i powinno być ok. RE: Pytanie odnośnie subskrybcji i zagranicy - Krymi - 02-11-2015 09:58 Dobra ostatnie pytanko robię stronę w języku ojczystym , co wybrać subskrypcja 2,5 czy 7,5 ? RE: Pytanie odnośnie subskrybcji i zagranicy - eforsa - 02-11-2015 13:09 (02-11-2015 09:58)Krymi napisał(a): Dobra ostatnie pytanko robię stronę w języku ojczystym , co wybrać subskrypcja 2,5 czy 7,5 ? W każdej chwili można zmienić, więc możesz spróbować najpierw jednego, a później drugiego i zobaczysz sam co będzie dla Ciebie lepsze. Pytanie odnośnie subskrybcji i zagranicy - piotrekprorok - 07-11-2015 21:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |