![]() |
Jak dodać menu w każdym wpisie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Jak dodać menu w każdym wpisie? (/Temat-Jak-dodac-menu-w-kazdym-wpisie-123267) |
Jak dodać menu w każdym wpisie? - kyniu6 - 30-10-2015 22:00 Hej, męczę się z tym już jakiś czas i nie mogę tego ogarnąć. Na głównej stronie mam normalne menu (chodzi mi o te wszystkie ostatnie posty, komentarze, archiwa, kategorie..), ale po wejściu w każdy wpis tego nie ma. Jak to włączyć? Pewnie to prosta sprawa, ale dopiero zaczynam zabawę z WP ![]() RE: Jak dodać menu w każdym wpisie? - xopyip - 31-10-2015 11:58 Pewnie trzeba by dodac w stylu do php pare linijek ale teraz nie mam jak tego sprawdzic Wysłane z mojego QUANTUM_400 przy użyciu Tapatalka RE: Jak dodać menu w każdym wpisie? - kyniu6 - 31-10-2015 12:51 (31-10-2015 11:58)xopyip napisał(a): Pewnie trzeba by dodac w stylu do php pare linijek ale teraz nie mam jak tego sprawdzic Ok to postaraj się to sprawdzić jak będziesz miał jak. Dodam, że styl to twenty eleven. Dla jasności chodzi mi o 'menu' czy też belkę (nie wiem jak to się nazywa) ze screena. http://scr.hu/8v35/zfpa6 Od razu druga sprawa. Zarejestrowałem się w PopAds, mam kod, próbowałem zrobić to wtyczką Ad Injection oraz po prostu wkleić w post wygenerowany kod w znacznikach <head> </head>. W popads Troubleshooter piszę, że wszystko jest ok, moja reklama niby jest, ale jest to puste pole i ona się nie wyświetla. Jednak jeśli kliknę w te pole, to wyskakuje mi strona z 'reklamą' (oczywiście u mnie się nie wyświetli ze względu na to że ja jestem właścicielem strony). Jest po prostu puste, białe pole i tyle. Sprawdzałem u kumpla i jest to samo. W kodzie nic nie grzebałem itp.. Miał tak ktoś? RE: Jak dodać menu w każdym wpisie? - linoskoczek - 31-10-2015 14:20 Nie masz w opcjach wyświetlania wpisu? Jak dodajesz wpis to u dołu powinieneś mieć wybór układu strony. ![]() RE: Jak dodać menu w każdym wpisie? - kyniu6 - 31-10-2015 14:53 (31-10-2015 14:20)linoskoczek napisał(a): Nie masz w opcjach wyświetlania wpisu? Jak dodajesz wpis to u dołu powinieneś mieć wybór układu strony. Niestety nie mam czegoś takiego przy dodawaniu wpisów. |