Blog kulinarny - jak wypromować - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Blog kulinarny - jak wypromować (/Temat-Blog-kulinarny-jak-wypromowac-123173) |
Blog kulinarny - jak wypromować - Krymi - 28-10-2015 21:29 Mam pytanie, jak wypromować bloga kulinarnego ? Moja mama ma sporo czasu i z chęcią dorobiła by co nieco do pensji. Interesowałby ją blog o tematyce kulinarnej, ino nasuwa mi się pytanie jak taki blog wypromować, aby zarabiać na nim chociaż 100zl/miesięcznie na reklamach ? RE: Blog kulinarny - jak wypromować - oski121 - 28-10-2015 23:52 Nigdy blog nie da ci gwarancji że zarobisz 100zl z reklam msc, to jest rzecz nie do przewidzenia możesz mieć ruch na stronie w miesiącu 100k i możesz zarobić 100 zł a możesz mieć 50k i możesz zarobić 500 zł... Co do promocji bloga to wpisy na inne blogi, dobrze mieć kanał Yt. Pozatym ciężko się przebić w tej branży. RE: Blog kulinarny - jak wypromować - bartheez - 29-10-2015 00:23 Konkurencja jest ogromna więc tak jak kolega napisał wyżej , bardzo ciężko będzie ci się wybić bez własnego wkładu finansowego na promocje. Na pewno kanał na YT by pomógł wypromować blog a także byłby źródłem dodatkowego zarobku , ale czy twoja mama ma taka charyzmę i przyciągnie swoją osobą użytkowników yt??? Blog kulinarny - jak wypromować - piotrekprorok - 07-11-2015 21:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |