![]() |
MXRev$hare 110% - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MXRev$hare 110% (/Temat-MXRev-hare-110-123130) |
MXRev$hare 110% - dariuszxdd - 27-10-2015 21:11 Program w fazie Pre-Lunch ( Oficjalny start : 1 listopada 2015r ) ![]() Założycielem Platformy jest : James Lee Valentine's Strona jest w wielu językach, w tym Polski Jak Zarabiamy ? 1) kupując Ad Packs za : $5 USD max. 100 paczek zarabiamy 110% ( zysk 10%/ $0,50 ) za 1 paczkę Otrzymujemy : 1000 kredytów ( wyświetleń banera ) 100 wejść/wizyt $25 USD max.500 paczek zarabiamy 110% ( zysk 10%/ $2.50) za 1 paczkę otrzymujemy: 5000 kredytów ( wyświetleń banera) 500 wejść/wizyt $50 USD bez limitu paczek, zarabiamy 110% ( zysk 10%/ $5 ) za 1 paczkę otrzymujemy: 10000 kredytów ( wyświetleń banera) 1000 wejść/wizyt Aby zarabiać na ad packach należy co 24h klikać 10 reklam aktywacyjnych. 2) Zarabiamy Klikając w Cash Links 3) Zarabiamy 100% tego co zarobi osoba polecona z Cash Links Przykładowo: Jestem twoim poleconym i klikam w Cash Links o wartości 1 centa, to ty również dostajesz tego centa. 4) Program Partnerski Zarabiaj 10% z 1 Poziomu 5% z 2 i 3 poziomu Min $5 USD do wypłaty ( co dziennie realizowane ) Tak wygląda Landing Page w języku Polskim Polski Landing Page Do promowania mamy wiele banerów w kilku językach, jak również w kilku językach mamy do promowania Langing Page . Oczywiście oprócz zarabiania, Dostajemy ruch na strony, dzięki czemu zwiększamy ruch na swoje strony www, blogi. Możliwość zdobywania poleconych do innych biznesów. Wypłaty na Procesory: STP Perfect Money Payza Zapraszam do Rejestracji RefLink:https://mxrevshare.com/pl/?r=Sponsor rejestrując się z mojego linku możesz liczyć na wsparcie. Czysty: https://mxrevshare.com Statystyki na dzień dzisiejszy Użytkowników: 1580 (+ w ciągu 24 godzin ) Alexa Ranking: 171,146 ( + w ciągu 3 miesięcy ) Ps. Co dziennie będę starał się aktualizować dane. RE: MXRev$hare 110% - PremAccHack - 28-10-2015 07:31 Szczerzę strona nie wzbudza zaufania ![]() ![]() RE: MXRev$hare 110% - dariuszxdd - 28-10-2015 08:13 Zobaczymy co z tego będzie. Nie ma PayPal i to już wzbudza mniejsze zaufanie, ale brak Paypal spowodowane jest tym że mamy 3 poziomowy Program Partnerski . Więc np. jak ktoś zarabia w podobnych programach to sobie reklamuje tą platformę i można sobie założyć że np. ![]() załóżmy że zapraszasz 5 poleconych, czyli za każdy zakup od nich masz 10% prowizji/ Teraz z tych 5 poleconych 2 osoby okazały się ludźmi które znają się na marketingu sieciowym i skutecznie promują firmę i razem udało im się zaprosić 8 poleconych, czyli masz 5 poleconych za 10% prowizji oraz 8 poleconych z 2 poziomu za 5% prowizji. Ale to nie koniec bo osoba z 2 poziomu okazała się profesjonalistą w marketingu sieciowym i zaprasza masę ludzi ( na zdjęciu widać 7 poleconych ) czyli otrzymujesz za te 7 osób z 3 poziomu 5% więc zapraszając 5 osób możesz otrzymywać z 20 ludzi prowizję. Ale to tylko przykład bo rozbudować strukturę można w nieskończoność. RE: MXRev$hare 110% - todek78 - 28-10-2015 08:26 Ja osobiście maiłęm tu nie wchodzić, ale zmieniły się ceny paczek i zasady, więc kupię kilka paczek za 5$, bo admin ma kilka programów z serii mx i wszystkie od kilku lat płacą Jednak Dariusz ten temat chyba już tu był gdzieś wcześniej, więc być może naraziłeś się na jakieś kary ze strony admina forum ![]() ![]() PremAccHack - TM też mnie nie zaciekawiło na początku i strona nie wzbudzała zaufania, ale na szczęście to nie strona ma je wzbudzać, tylko osoba admina, jego działania i podejście do tematu, a tu właściciel sam przyznaje ze nie chce tworzyć drugiego TM, tylko wzoruje się na najlepszych, bo za najlepsze uważa własnie TM ![]() ![]() RE: MXRev$hare 110% - dariuszxdd - 28-10-2015 09:01 Todek przy wstawianiu wątka wpisywałem MXRev$hare i nie wyskoczyło mi nic podobnego.. Ja podałem orginalną nazwę . RE: MXRev$hare 110% - zet - 28-10-2015 10:15 http://zarabiam.com/Temat-MXRevShare-com-122142 MXRev$hare 110% - surfer0700 - 28-10-2015 10:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |