![]() |
Zarabianie bez inwestycji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie bez inwestycji (/Temat-Zarabianie-bez-inwestycji-123117) |
Zarabianie bez inwestycji - thepolishmoosepl - 27-10-2015 18:03 Witajcie! Od pewnego czasu obserwuję forum i tak sobie myślę że nie ma na forum dobrego sposobu na zarobienie chociażby 10 euro w dzień bez inwestowania w cokolwiek. Mam 17 lat, chcę zarabiać np. na swoje przyjemności, wiecie jak to jest byliście młodzi i też chcieliście sobie na niektóre rzeczy pozwolić. Najlepiej jak bym miał jakiegoś mentora dzięki któremu bym zarabiał a część pieniędzy oddawał bym mu w zamian za pomoc. Pozdrawiam! Zarabianie bez inwestycji - surfer0700 - 27-10-2015 18:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |