![]() |
Portal czy Wordpress - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Portal czy Wordpress (/Temat-Portal-czy-Wordpress-123114) |
Portal czy Wordpress - Miluus - 27-10-2015 16:50 Witam, mam dylemat ![]() RE: Portal czy Wordpress - radek0389 - 28-10-2015 20:44 W treści tematu podałeś wordpress, to i też ten system Ci polecam. Kup odpowiedni szablon, dostosowany do twojej tematyki i działaj. Inwestycja nie jest duża, cms jest łatwy w obsłudze i ma wielkie możliwości. Jak twój pomysł wypali, to wtedy można myśleć nad dedykowanym, zoptymalizowanym rozwiązaniem ![]() RE: Portal czy Wordpress - verona - 28-10-2015 20:52 "Portal czy Wordpress" to jak pytać "Pojazd czy samochód" ![]() Edit: By udowodnić swoją tezę wszedłem na 3 portale z newsami które pierwsze przyszły mi na myśl. antyweb.pl, spidersweb.pl, niebezpiecznik.pl by sprawdzić ich engine. Wszystkie są na WP, i znacząca większość jaką bym sprawdził też by była nie licząc takich kolosów jak onety czy inne gazety. RE: Portal czy Wordpress - Miluus - 28-10-2015 21:46 Ok! dzięki za odpowiedź, do zamknięcia. Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka RE: Portal czy Wordpress - jajqo - 25-12-2015 21:34 Zgadza się WordPress to obecnie potężny CMS który da Ci duże możliwości konfiguracyjne i dostosowania do własnych potrzeb. |