Konto allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konto allegro (/Temat-Konto-allegro-123027) |
Konto allegro - radek0389 - 25-10-2015 16:28 1.Nazwa przedmiotu :konto allegro 2.Opis przedmiotu :konto allegro 3.Zdjęcia :brak 4.Kontakt : PW 5.Cena : do uzgodnienia 6.Sposób zapłaty za przedmiot :dowolny Witam, jeśli ktoś ma niepotrzebne konto allegro, to chętnie je przejmę. Nie mam zamiaru tam działać niezgodnie z prawem ani regulaminem allegro. Wszystko legalnie. ps. Jeśli temat niezgodny z regulaminem to proszę o usunięcie. RE: Konto allegro - DzejkobPL - 25-10-2015 16:32 Dlaczego nie zalozysz swojego? × Wysłane z telefonu. RE: Konto allegro - radek0389 - 25-10-2015 17:08 Mam swoje konto, do zwykłych zakupów. Teraz żeby założyć nowe to trzeba potwierdzać przelew jak na paypal. A chcę coś przetestować na innym koncie, ale żeby tam nie było mojego adresu mail czy nr telefonu. RE: Konto allegro - twardy - 25-10-2015 17:21 Z tego co kojarze, to zakladanie takich tematow z kupnem kont allegro jest zabrobione na tym forum. RE: Konto allegro - nicooo - 25-10-2015 17:25 Przecież sprzedać swoje konto allegro to jak oddać komuś karte z pinem... wystarczy , że kogoś oszukasz i osoba która założyła konto może mieć niezłe problemy i twoje słowa nic tutaj nie znaczą.. Konto allegro - piotrekprorok - 25-10-2015 17:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |