karta prepaid - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: karta prepaid (/Temat-karta-prepaid-123022) |
karta prepaid - EarnToGame - 25-10-2015 15:13 Witam posiadam karte pre paid do platnosci internetowych wbk prepaid i mam tam troche kaski, ktora chce odzyskac i mam pytania: Czy z takiej karty mozna robic jakies przelewy na konto bankowe? Jak odzyskac pieniadze ktore sa na tek karcie? Czy jest jakis serwis czy cos co pozwoli mi zaplacic karta i odzyskac pieniadze na konto? Nie chcac pisac nowego tematu zadam je przy okazji tutaj. Czy da sie jakod zaplacic na konto bankowe nie majac swojego tylko korzystajac z jakiegos serwisu lub jest cos co pozwoli mi zalozyc jakby wirtualne konto? Dzieki z gory i pozdra wiam! RE: karta prepaid - twardy - 25-10-2015 17:06 Mozesz wykupic srodki podajac numer konta na jakie ma byc przelana kasa z karty ale... z tego co pamietam to chyba z 15zl kosztuje. Normalnych przelewow nie mozna robic. RE: karta prepaid - EarnToGame - 25-10-2015 17:23 Dzieki za odp. jednak szukam czegos innego bo prowizja duza. RE: karta prepaid - mamrocik - 25-10-2015 17:41 Zrób zakupy rodzinie pokaż paragon, oddadzą Ci kasę i tak pomalutku znikną złotóweczki z prepaida . RE: karta prepaid - EarnToGame - 25-10-2015 18:47 To tez wyjscie jednak nie do konca tak chcialbym. RE: karta prepaid - Assasinoo - 25-10-2015 19:13 Może idź do bankomatu i wypłać? Jak odpiszesz: "nie to też odpada", to chyba banki jeszcze nie sprostały Twoim oczekiwaniom. RE: karta prepaid - marcel_kk - 25-10-2015 20:30 @[Assasinoo] to jest karta internetowa, tylko numer konta. Jakby miał karte preipad wbkbz ( fizyczny plastyk) to mógłby sobie wypłacić z bankomatu ( koszt 5 zł, jednorazowa wypłata max 500 zł na dobe) RE: karta prepaid - Assasinoo - 25-10-2015 21:24 To zwracam honory, ale może lepiej na przyszłość zainwestować parę zł więcej w normalną kartą, a nie jakąś wirtualną? :/ Jak masz do niej jakieś dane to możesz w e-sklepach zapłacić nią, innych rozwiązań nie widzę. RE: karta prepaid - EarnToGame - 25-10-2015 22:48 Assasino spoczko Jeszcze poszukam czy np. Cadhbill przy platnosciach obejmuje platnosc karta wtedy daloby sie ogarnac. Dzieki! karta prepaid - piotrekprorok - 01-12-2015 19:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |