SubSMS dla początkujących - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: SubSMS dla początkujących (/Temat-SubSMS-dla-poczatkujacych-123020) |
SubSMS dla początkujących - Tidus - 25-10-2015 14:38 1. SubSMS dla początkujących 2. Bardzo długo zarabiałem korzystając z tej metody, ale teraz już nie mam zupełnie czasu przez szkołę oraz własnego sprzętu, aby w jakikolwiek sposób zautomatyzować to, gdyż jest to bardzo łatwe to zautomatyzowania. Czynności, które trzeba wykonać są strasznie proste. W poradniku prowadzę za rączkę, więc nie powinno być żadnych problemów, lecz w razie czego służę pomocą poprzez PW. Aby sprawdzić jak skuteczny jest ten sposób (korzystałem z niego nieco aż do dziś - teraz zaprzestałem korzystanie z tej metody kompletnie) i 4 ostatnie dni to 4 mocno pracowite dni. 3. 4. Paypal, Bank: 35zł 5. PW (zalecane), ewentualnie GG: 3539418 Zarobki, może (chyba) potwierdzić @[Kiljan] RE: SubSMS dla początkujących - Majka - 25-10-2015 18:41 Recenzja: Otrzymałam do recenzji 2 poradniki. Pierwszy podstawowy + drugi jako gratis. Tematyka obu poradników podobna do siebie, napisane w sposób czytelny. 80% treści zawartej w poradnikach dostępna jest na otwartym forum. Sposoby opisane w poradnikach są bardzo proste, większości znane ale mogą i są na pewno skuteczne. Nic związane z facebookiem. UWAGA: Poradnik przeznaczony TYLKO dla osób początkujących. Nie zarobiłeś na subach, nie wiesz jak zacząć, w głowie masz pusto... to dla Ciebie adresowany jest owy poradnik. Autor twierdzi, że zarabiał w sposób ciągły metodą z poradnika przez ok. 2 miesiące. Dzienne zarobki to +/- 30zł ( czas dziennej pracy to ?). Twierdzę, że cena poradnika powinna się każdemu zwrócić. Pamiętajcie: Same leady nie będą Wam wpadać! Moje sugestie: 1. Obniżka ceny (zbyt dużo treści jest ogólnie znana). 2. Sprzedaż maksymalnie 6-8 sztuk, gdyż znając życie Wszyscy będą iść wg. poradnika. 3. Czy pomoc po zakupie ze strony autora jest zapewniona? Moja ocena całkowita: 6/10 RE: SubSMS dla początkujących - Tidus - 25-10-2015 20:54 Serio nie rozumiem obnizki ceny, skoro topowe zarobki siegaly kolo 70zl, a przez 4 testowe pracowite dni doszly do 35zl, ale okej. Sztuki ograniczone do 7, tak mialo byc od poczatku, zapomnialem napisac. Pomoc zapewniona w miare mozliwosci Calosc jest dla osob zaczynajacych zabawe z subsms, acz jako calkiem doswiadczony earner korzystalem z tego do teraz. // zarobki oraz ich ciaglosc moze potwierdzic Kiljan Cena obnizona do 35zl Ile czasu poswiecilem? W sumie jakies 6h odpalony byl 'bot' (wspomniane w poradniku), a ja tylko zerkajac raz na godzine sprawdzalem jak dziala. RE: SubSMS dla początkujących - Amarenka - 25-10-2015 23:44 Poszło PW RE: SubSMS dla początkujących - radek0389 - 26-10-2015 10:56 Potrzebne jakiekolwiek zaplecze? RE: SubSMS dla początkujących - ciastkO - 26-10-2015 15:12 Metoda polega na ask.fm ? RE: SubSMS dla początkujących - Majka - 26-10-2015 15:19 (26-10-2015 10:56)radek0389 napisał(a): Potrzebne jakiekolwiek zaplecze? (26-10-2015 15:12)ciastkO napisał(a): Metoda polega na ask.fm ? Nie RE: SubSMS dla początkujących - PatriKo91 - 26-10-2015 17:18 jestem zainteresowany poradnikiem czekam na info pw RE: SubSMS dla początkujących - Tidus - 26-10-2015 21:45 3 sztuki sprzedane 1 zarezerwowana RE: SubSMS dla początkujących - ravie1990 - 27-10-2015 20:50 Poradnik zakupiony, wszystko szybko, elegancko i bezproblemowo. POLECAM! A co do poradnika, dopiero zaczynam czytać |