System pod Bloga - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: System pod Bloga (/Temat-System-pod-Bloga-122962) |
System pod Bloga - 0000000 - 24-10-2015 00:57 Jaki system obrać pod blogspota , wiedząc że : - tematyka bloga to haxy ,przydatne programiki w ver. portable , trojany ,proxy listy , tutoriale i wszystko co zwiazane z tym ( 0 fake ) - brak jakichkolwiek stron społecznosciowych - brak ulokowanego miejsca do spamowania w gronie /no-names i friends / - posiadam tylko i wyłącznie bloga Moja koncepcja : ( przynajmniej ja to tak widzę , 3 rózne mirrory pod opisem ) 1szy mirror : to skrócić linki 3 razy co by prowadziło do pliku na serwisie PPA 2gi mirror : 3 razy skrócony link prowadzi do Aplikacji PPI 3ci mirror : 3 razy skrócony link ktory prowadzi do darmowego hostingu gdzie bedzie moja aplikacja .exe która po odpaleniu ściagała by plik z serwisu PPI Z miła chęcią wysłucham opinie i sugestie. RE: System pod Bloga - full2000 - 08-11-2015 14:53 Ale co rozumiesz poprzez 'system pod blogspota' ? System pod Bloga - piotrekprorok - 01-12-2015 23:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |