![]() |
[Rozwiązane]Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić (/Temat-Rozwiazane-Punkty-w-brudne-bloto-w-ktorym-swinki-sie-lubia-bawic-12294) |
[Rozwiązane]Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić - Monster - 22-08-2010 21:56 Siema! Chciałbym na najbliższym Restocku shopowym zamówić coś co kosztuje dużo PTZ, ale po co jak mi anulują ? ![]() Anulowali mi 2x pod rząd kasę ![]() ![]() ![]() Czy mi anulują ?? W końcu jak mi anulują to bym wzioł tapetkę, a jak nie to poluje na coś drogiego ![]() Wiem że nie jesteście wróżkami, ale chciałem się dowiedzieć jak myślicie czy mi anulują czy nie. Pzdr P.S Legalnie gram na Lockerz RE: Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić - Bolt - 22-08-2010 21:58 A czym te 200$ zamawiałeś? Użyj taskera to może nie wykryją i coś zgarniesz. A ta twoja histeria doprowadza mnie do szału.. :/ RE: Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić - Tech - 22-08-2010 21:58 Cytat:nie jesteście wróżkamiindeed Tak więc nikt nie wie czy ci anulują, ale teoretycznie nie powinno ci się to przytrafić trzeci raz pod rząd jeśli PTZ zdobywałeś od tego czasu legalnie ![]() RE: Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić - kreatywny - 22-08-2010 22:03 w lockerz.com to czysta loteria rozumiem twoją histerie bo anulowac kaske pod rząt to duża strata ale spokojnie^^ RE: Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić - Monster - 22-08-2010 22:10 Od lipcowego restocku do sierpniowego legalnie robiłem all. Na 2 zamawiałem hotkeyami. Teraz bede taskerem. Podobno 3x pod rząd nie anulują więc biore coś dobrego i niech mi dadzą spokój z anulacjami + za szybkie odpowiedzi ![]() RE: Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić - Parada - 22-08-2010 22:26 Przede wszystkim: - Nie oglądaj filmików dla USA - Nie rób fake e-maili - Zamawiaj nagrodę dozwolonymi programami - Więcej nadziei ![]() Wiem, że pewnie stosujesz te zasady, ale mogą się też przydać innym osobą, mi też anulowali na retro restocku PayPal 25$, bo oglądałem filmy dla USA (Tak myślę). RE: Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić - Miu - 23-08-2010 10:54 może napisz do lockerz i zapytaj/poproś ich czy ci anulują. z resztą-kto nie ryzykuje,tan nie ma. RE: Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić - gornada - 23-08-2010 11:36 o co chodzi "oglądałem filmy dla USA"? Moim zdanie anulowali, bo skądś wiedzieli że użyłeś hotkey ;P a tasker nie wiem co to ![]() RE: Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić - kubaaa - 23-08-2010 11:54 Za oglądanie filmów tylko dla usa też jest możliwość anulacji nagrody. [Rozwiązane]Punkty w brudne błoto w którym świnki się lubią bawić - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |