reput za odpowiedź o grupach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: reput za odpowiedź o grupach (/Temat-reput-za-odpowiedz-o-grupach-122937) |
reput za odpowiedź o grupach - danielek654 - 23-10-2015 15:47 Czy ktoś może mi powiedzieć na ilu grupkach mogę dodać posta jednorazwowo i co ile? Wiem że można dojść maksymalnie do 30-stu naraz. Ale proszę o dokładne dane odnośnie postowania. RE: reput za odpowiedź o grupach - dyzia - 23-10-2015 16:17 Nie ma czegoś takiego jak maksimum, bo jak wkurzysz innych i zaczną Cię raportować to i po 5 postach poleci blokada, a jak unikniesz tego to cały dzień będziesz postować i będzie luz. RE: reput za odpowiedź o grupach - Reszka - 30-10-2015 20:18 (23-10-2015 15:47)danielek654 napisał(a): Czy ktoś może mi powiedzieć na ilu grupkach mogę dodać posta jednorazwowo i co ile?Na tylu na ilu kontach jesteś w stanie jednocześnie być zalogowany, random poniżej 8 lepiej nie schodzić. RE: reput za odpowiedź o grupach - DonWestbam - 31-12-2015 02:29 Mieszanie tekstu też jest ważne, ja przykładowo robię zawsze sobie kilka tekstów w notatniku, około 10. I co 2 posty zmieniam, a że to tylko kliknięcie na otwarty już notatnik to tylko kopiuj i dalej się leci, czasu jakoś więcej nie schodzi i rzadko łapie bany. |