maskowanie linku FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: maskowanie linku FB (/Temat-maskowanie-linku-FB-122908) |
maskowanie linku FB - krojek - 22-10-2015 18:37 Witam, posiadam FP o tresce erotycznej i w komentarzach wrzucam linki do zdjec +18 lecz FB po jakimś czasie je usuwa. Posiadam swoją domenę na której skracam linki które pochodzą z metiora lecz FB tak czy siak po jakimś czasie je usunie. Jak temu zaradzić ? czy zdjecia mogę wrzucać na imgur czy zostaną usunięte ? RE: maskowanie linku FB - nicooo - 22-10-2015 18:43 Użyj opcji w ustawieniach domeny , iframe i tam dodaj link i rozciągnij stronę. RE: maskowanie linku FB - krojek - 22-10-2015 18:48 (22-10-2015 18:43)nicooo napisał(a): Użyj opcji w ustawieniach domeny , iframe i tam dodaj link i rozciągnij stronę. tak tylko jak widzę inne strony to normalnie mają przekierowanie z domeny :| mogę przykład dać RE: maskowanie linku FB - nicooo - 22-10-2015 18:53 Pytałeś jak ominąć blokadę , to dałem ci przykład nie patrzysz chyba na inne strony ? tylko na swoją..Trochę więcej pracy efekt przyniesie a na pewno nie zaszkodzi. |