![]() |
Wywiad nr.7 *Zythus* - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +---- Dział: Wywiady (/Forum-Wywiady-133) +---- Wątek: Wywiad nr.7 *Zythus* (/Temat-Wywiad-nr-7-Zythus-12289) |
Wywiad nr.7 *Zythus* - Lubelak - 22-08-2010 21:09 Forumowy wywiad nr 7 Zythus Mój sobowtór ;p ![]() Lubelak Pierwsze podstawowe pytanie jak wpadłeś na nasze forum? Zythus Miesiąc po rejestracji na Lockerz, szukałem jakiejś społeczności, która wie kiedy będzie restock, heh ![]() Lubelak Dlaczego nasze? Zythus No wiesz, innego wtedy nie znałem, a szukać mi się nie chciało ^^ Lubelak Od kiedy na lockerz jesteś ? Zythus Hmm, od listopada o ile się nie mylę, ![]() Lubelak Wygrałeś coś? Zythus W styczniu grę na PSP a w lipcowo/sierpniowym 50$ PP, ale jeszcze nie przyszło : [ Lubelak Czy masz ultimate wallpaper? Zythus Nie, nie posiadam. Ani kasy na PP wystarczająco dużo, ani chęci, żeby to kupić ; ) Lubelak Czy uważasz ,że to dobry pomysł z tymi tapetami ? Zythus Dla mnie obojętnie w zasadzie, ale więcej ludzi na shopowym - mniej na generalnym ![]() Lubelak Bierzesz udział w innych serwisach ? Zythus No jasne ; D. Thisbox, Qday, trochę na UrwijNagrody.pl ![]() Lubelak Jak tobie idzie ? Zythus Na TB wygrałem myszkę, 0.3 sek zabrakło do pentagrama w II restocku. Na Qday jeszcze nic, ale spróbuję coś upolować, urwijnagrody tak samo : [ Lubelak Jaki typ muzyki słuchasz ? Zythus Ułaaa, mam nadzieję, że nikt mnie za to nie pobije ; D. Dance, Electro, Techno, Hands Up, też trochę Rocka ; ) Lubelak Jakie filmy lubisz? Zythus Akcji, Science-fiction, XXX, thrillery.. yyy.... to chyba wszystkie ^^ Lubelak Masz jakieś hobby? Zythus Praktycznie wszystko związanie z komputerami ; D Lubelak Ile masz lat ? gdzie się uczysz? Zythus Rocznikowo 17 ; D. Właśnie zdałem do II-giej klasy Siedleckiego "Elektryka" na profilu Technik Informatyk ; ] Lubelak Z jakiego przedmiotu byłeś najlepszy w ostatnim roku szkolnym? Zythus Z WOK'u. Praktycznie same piątki : D. A tak na poważnie, to chyba Technologia Informacyjna, choć praktycznie z każdego przedmiotu z dziedziny informatyki (4 przedmioty) dobrze mi poszło ; ) Lubelak Jaki miałeś największy przypał ? Zythus Wstawienie na nk zdjęcia typa z klasy, który nie był zbyt lubiany pod koniec gimnazjum, nad napis "Nie rozmnażaj - adoptuj!" (Wcześniej były tam psy i koty). Sprawą przejęła się szkoła (podobno dlatego, że fotka była z dyskoteki szkolnej). Zebranie wszystkich rodziców i uczniów klasy z dyrektorką, groźby sądu i policji, obniżenia zachowania na najgorsze. Ogólnie obyło się bez sądu i policji, skończyłem z dobrym zachowaniem ;D Lubelak Byłeś gdzieś na wakacjach ? Zythus Nigdzie ,nie opuściłem mojego rodzimego miasta. Jakoś.. nie ma chęci ani czasu. Jedynie nad zalew kilka(naście) razy ; D Lubelak Jaki masz sposób na nudę ? Zythus Wbicie na nasz forumowy Teamspeak (serdecznie zapraszam!). Zawsze coś się dzieje, a to gra w CC, albo CS i nie ma nudy. A jak to nie pomoże, to opcja II-ga, czyli oglądanie filmów, które ogląda każdy porządny chłopak ; ] Lubelak Ulubione piwo ? Zythus Tatra ;p Lubelak Ulubiony napój bez% Zythus Coca-Cola Oryginalna ;D Lubelak Ulubiony sport ? Zythus Siatkówka Lubelak Jakiego masz idola ? Zythus Ten tam na górze Jezus Chrystus - żeby mnie upier*olili i żebym potem zmartwychwstał. Lubelak Ulubiona marka samochodów ? Zythus Mercedes Lubelak Ulubiona marka motorów ? Zythus Honda Lubelak Czego nie lubisz? Zythus Śpiewu Satana na TS'ie, plastikowych idiotek i pustych niuń. No i oczywiście Justina Biebera :x Lubelak Jakieś pozdrowienia ? Zythus Dla wszystkich userów forum, dla tych, którym chciało się to czytać i dla całej ekipy z TS'a. Marello <3 i Daminna RE: Wywiad nr.7 *Zythus* - Zythus - 22-08-2010 21:18 Dużo było pytań, ale wywiad wg. mnie udany ![]() Tylko nie bijcie : ( RE: Wywiad nr.7 *Zythus* - Miu - 22-08-2010 21:22 mnie się podoba ![]() dziękuje za pozdrowionka ;* RE: Wywiad nr.7 *Zythus* - Satan - 22-08-2010 21:26 Jak to nie lubisz jak śpiewam ? Specjalnie jak wbijesz na ts to ci coś zaśpiewam xD Ale wywiad spoko ![]() RE: Wywiad nr.7 *Zythus* - kreatywny - 22-08-2010 21:27 ciekawe odpowiedzi super ![]() RE: Wywiad nr.7 *Zythus* - Kicha - 22-08-2010 21:34 Wywiad taki sam jak nick kolegi wyzej ![]() Kreatywny, a przedewszystkim pozytywnie Zythus ":D" ;D RE: Wywiad nr.7 *Zythus* - KristopheR - 22-08-2010 21:36 Gites xD! RE: Wywiad nr.7 *Zythus* - MotorniczyTramwaju - 22-08-2010 21:40 Uaaa spoko ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Wywiad nr.7 *Zythus* - Parada - 22-08-2010 21:48 Kolejny udany wywiad ![]() P.S Zrób w końcu wywiad ze mną, bardzo chętnie odpowiem na każde pytanie ![]() RE: Wywiad nr.7 *Zythus* - Killer - 22-08-2010 22:20 wywiady sa prowadzone wylaczenie z ekipa forum, wywiad mozna tez wygrac w forumowym restocku ![]() |