DG pod kogoś innego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: DG pod kogoś innego (/Temat-DG-pod-kogos-innego-122852) |
DG pod kogoś innego - Krymi - 21-10-2015 19:10 Mam pytanie, znalazłem źródło pozyskania towaru (tzn. ubrania itd.). Mogę zrobić tak, że dajmy na to np. użytkownik forum o nicku gracz 1 ma DG i sprzedaje na allegro, a ja podepnę do jego aukcji swoje produkty tzn. on wystawi moje aukcje, będzie podany mój PayPal + konto bankowe oraz ja będę wysyłał towar. Wypali takie coś ? Jeśli tak to jak sprawdzić czy gracz 1 ma DG ? RE: DG pod kogoś innego - twardy - 21-10-2015 19:41 Robia u niego kontrole... i wtedy okazuje sie, ze kasa idzie nie na jego konto pp/bankowe... i co wtedy? RE: DG pod kogoś innego - verona - 21-10-2015 21:56 Najprościej jak się u niego zatrudnisz, dane do wpłaty zostawisz jego i wtedy dostajesz tyle ile sprzedasz. (21-10-2015 19:10)Krymi napisał(a): jak sprawdzić czy gracz 1 ma DG ? Żartujesz? A o np. CEIDG to nie słyszałeś ? RE: DG pod kogoś innego - matii1111 - 21-10-2015 22:40 kraty , przypał , grzywna ^^ lepiej nie ryzykowac DG pod kogoś innego - piotrekprorok - 07-11-2015 21:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |