![]() |
[Rozwiązane]Kasa poszła, ultimate wallpaper nie ma - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Kasa poszła, ultimate wallpaper nie ma (/Temat-Rozwiazane-Kasa-poszla-ultimate-wallpaper-nie-ma-12284) |
[Rozwiązane]Kasa poszła, ultimate wallpaper nie ma - dawid0810 - 22-08-2010 20:28 Kupilem sobie golda, o ile dobrze pamietam w czwartek rano. Problem pojawił się gdy kliknąłem "Zapłać" - tutaj wszyscy zostaja przeniesieni z powrotem na lockerz i maja podziękowania, ja za to dostałem error 404. Sprawdziłem stan konta, kasa poszła, jednak golda jak nie było tak nie ma. Napisałem więc moim łamanym angielskim maila na [email protected], zamieściłem screena z dowodu wpłaty i napisałem, że chce zwrot kasy lub golda. W odpowiedzi dostałem na następny dzień pustego maila (zacytowany moj mail + ich podpis). Wysłałem więc jeszcze raz maila i czekam na odpowiedź. Wiem, że teraz weekend więc moga nie pracować, ale ja chciałbym juz nabic troche ptz bo zbliża się restock, a poza tym już niedługo ten shopowy (btw. kiedy mniej wiecej spodziewac sie shopowego?), który mi się należy. Pytanie więc takie - jest może jakiś inny adres e-mail na który mam się zwrócić, może jakiś nr telefonu (jeżeli uda mi się dogadać)? Pozdro RE: Kasa poszła, ultimate wallpaper nie ma - xPietrek - 22-08-2010 20:31 Możesz spróbować przez formularz "Contact Us" na stronie Lockerz, wybrać odpowiedni temat i opisać sprawę. Dosyć szybko dają odp. RE: Kasa poszła, ultimate wallpaper nie ma - Bolt - 22-08-2010 20:31 Skoro mówisz że łamanym angielskim to po co będziesz dzwonił... Pisz na [email protected] RE: Kasa poszła, ultimate wallpaper nie ma - dawid0810 - 22-08-2010 20:35 "Możesz spróbować przez formularz "Contact Us" na stronie Lockerz, wybrać odpowiedni temat i opisać sprawę. Dosyć szybko dają odp." - pisałem też w czwartek. "Skoro mówisz że łamanym angielskim to po co będziesz dzwonił... Pisz na [email protected]" - aż tak źle to nie jest, myślę że jakoś dogadałbym się ![]() Dzięki za szybkie odpowiedzi ;-) RE: Kasa poszła, ultimate wallpaper nie ma - cinexik - 26-08-2010 09:16 rozwaliło mnie to, że odpowiedzieli ci tym co do nich napisałeś i podpisem xD RE: Kasa poszła, ultimate wallpaper nie ma - dawid0810 - 27-08-2010 08:52 W międzyczasie wykupiłem golda ponownie, ale Kathy odpisała: Cytat:Hey Dawid! [Rozwiązane]Kasa poszła, ultimate wallpaper nie ma - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |