![]() |
Dziennik Pokerzysty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pokerzysty (/Temat-Dziennik-Pokerzysty-122781) |
Dziennik Pokerzysty - Luys - 19-10-2015 22:14 Witam, mam na imię Rafał, lat 19. W pokera zacząłem grać 2-3 lata temu, oczywiście przez pewien czas nie wpłacałem swojej kasy, tylko się uczyłem i grałem tzw. freerolle. No ale niestety w tamtym okresie poker był nie dla mnie, gdyż mój mindset (nie radziłem sobie z przegrywaniem) był zbyt słaby.
Od około tygodnia wziąłem się za siebie i stwierdziłem, że dam sobie jeszcze jedną szansę. Na jakim etapie jestem: -Bankroll wynosi 24€, a zaczynałem od 14€. -Gram NL2 SH -4 wideo coachingowe za mną Plany na ten tydzień: -Wyrobić 5€ rake'u, wymagane jest 40FPP, jak na ten moment mam ich 19.
-Obejrzeć 5-6 wideo coachingowych. -Wrzucać tutaj ciekawe rozdanie i podsumowywać każdy dzień RE: Dziennik Pokerzysty - Krechaman - 20-10-2015 00:40 No czegoś takiego jeszcze nie widziałem i nie mam totalnie pojęcia o czym piszesz, ale będę przeglądał i się uczył ![]() RE: Dziennik Pokerzysty - full2000 - 20-10-2015 12:06 Powodzenia ! ![]() RE: Dziennik Pokerzysty - Luys - 20-10-2015 20:16 W takim razie postaram się używać słów związanych z pokerem ale będę je tłumaczył na prostszą formę ![]() RE: Dziennik Pokerzysty - Damkofr - 20-10-2015 23:46 Nom ciekawe. Samemu gram sobie czasami na starsie o wirtualne monety i jestem na plus ciągle ale to pewnie dlatego ze na wirtualne większość to ogórki ;d RE: Dziennik Pokerzysty - Luys - 21-10-2015 00:01 No więc dzień dobiegł końca, grałem bardzo mało, jakoś nie miałem ochoty na grę, a nie chciałem się zmuszać bo wiadomo, gra na siłe = gorsze wyniki. Przez ten dzień udało mi się wbić 3 FPP (powiem tak, 1FPP = 50 VPP czyli około 50centów rake'u, czyli hajsów oddanym dla sieci ![]() @Damkofr, playmoney to tak naprawdę nic takiego, tam grasz dla jaj. Ale szczerze mówiąc poziom na starsach na NL2 jest nie wiele lepszy od tego na play money ![]() RE: Dziennik Pokerzysty - Luys - 21-10-2015 21:18 Grałem troche w nocy no i całkiem ładnie mi poszło, jestem +7€ do przodu. Już niedługo dojdzie 5€ z bonusu, więc powolutku szykuję się na wyższe stawki, czyli NL5 (2c/5c). RE: Dziennik Pokerzysty - Miedziany - 21-10-2015 21:24 Powodzenia ! ![]() Dziennik Pokerzysty - Hybrid1990 - 05-12-2019 09:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |