Dziennik Pokerzysty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pokerzysty (/Temat-Dziennik-Pokerzysty-122781) |
Dziennik Pokerzysty - Luys - 19-10-2015 22:14 Witam, mam na imię Rafał, lat 19. W pokera zacząłem grać 2-3 lata temu, oczywiście przez pewien czas nie wpłacałem swojej kasy, tylko się uczyłem i grałem tzw. freerolle. No ale niestety w tamtym okresie poker był nie dla mnie, gdyż mój mindset (nie radziłem sobie z przegrywaniem) był zbyt słaby.
Od około tygodnia wziąłem się za siebie i stwierdziłem, że dam sobie jeszcze jedną szansę. Na jakim etapie jestem: -Bankroll wynosi 24€, a zaczynałem od 14€. -Gram NL2 SH -4 wideo coachingowe za mną Plany na ten tydzień: -Wyrobić 5€ rake'u, wymagane jest 40FPP, jak na ten moment mam ich 19.
-Obejrzeć 5-6 wideo coachingowych. -Wrzucać tutaj ciekawe rozdanie i podsumowywać każdy dzień RE: Dziennik Pokerzysty - Krechaman - 20-10-2015 00:40 No czegoś takiego jeszcze nie widziałem i nie mam totalnie pojęcia o czym piszesz, ale będę przeglądał i się uczył RE: Dziennik Pokerzysty - full2000 - 20-10-2015 12:06 Powodzenia ! RE: Dziennik Pokerzysty - Luys - 20-10-2015 20:16 W takim razie postaram się używać słów związanych z pokerem ale będę je tłumaczył na prostszą formę RE: Dziennik Pokerzysty - Damkofr - 20-10-2015 23:46 Nom ciekawe. Samemu gram sobie czasami na starsie o wirtualne monety i jestem na plus ciągle ale to pewnie dlatego ze na wirtualne większość to ogórki ;d RE: Dziennik Pokerzysty - Luys - 21-10-2015 00:01 No więc dzień dobiegł końca, grałem bardzo mało, jakoś nie miałem ochoty na grę, a nie chciałem się zmuszać bo wiadomo, gra na siłe = gorsze wyniki. Przez ten dzień udało mi się wbić 3 FPP (powiem tak, 1FPP = 50 VPP czyli około 50centów rake'u, czyli hajsów oddanym dla sieci ). Na koncie widnieje 25€, niby można by powiedzieć, że tak naprawdę to mały plusik, ale weźmy pod uwagę że nawet jak jestem na 0, to tak naprawde jestem na jakiś mały plusik, bo zbieram te FPP, więc zbliżam się do bonusu który wynosi 5€. @Damkofr, playmoney to tak naprawdę nic takiego, tam grasz dla jaj. Ale szczerze mówiąc poziom na starsach na NL2 jest nie wiele lepszy od tego na play money RE: Dziennik Pokerzysty - Luys - 21-10-2015 21:18 Grałem troche w nocy no i całkiem ładnie mi poszło, jestem +7€ do przodu. Już niedługo dojdzie 5€ z bonusu, więc powolutku szykuję się na wyższe stawki, czyli NL5 (2c/5c). RE: Dziennik Pokerzysty - Miedziany - 21-10-2015 21:24 Powodzenia ! Dziennik Pokerzysty - Hybrid1990 - 05-12-2019 09:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |