Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nieaktualne] Oferta wejścia do nowego rev share -RevAdBurst - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: [Nieaktualne] Oferta wejścia do nowego rev share -RevAdBurst (/Temat-Nieaktualne-Oferta-wejscia-do-nowego-rev-share-RevAdBurst-122738)

[Nieaktualne] Oferta wejścia do nowego rev share -RevAdBurst - rafi213 - 18-10-2015 23:08

Otrzymałem bardzo ciekawą oferte sponsoringu w nowym programie zarobkowym rev share - RevAdBurst ( jest to klon tak popularnego i dobrze płacącego do dnia dzisiejszego Adbrooka)

Szczegóły: cała akcja trwa do 25 pażdziernika, znalazl sie sponsor który chce opłacić pakiety , konta beda zasilane od 1 listopada. Rejestrujesz sie w RevAdBurst z mojego reflinka nastepnie zakładasz konto na Neteller jesli nie masz ( tam beda wyslane $ w kwocie 200$ z których następnie masz zasilić swoje konto w podanym biznesie ) , podajesz mi nr rachunnku i email przypisany do Neteller na PW lub podczas kontaktu na gg i wpłacasz 100 zł na podane konto bankowe lub PayPal (dane także na priv).

UWAGA: Jeśli program z jakiegoś powodu się zescami do listopada - dostaniesz zwrot tych 100 zł .

Jeśli zaprosisz 2 lub wiecej osob na takich samych zasadach "pod siebie" , nie musisz oddawac tych 200$ ( tak to zwrot dopiero po około 3 miesiącach z zarobionych i wypłaconych pieniedzy w programie i tak samo jeśli program z jakiegoś powodu w ciągu tego czasu stanie się nie wypłacalny - nic nie musisz zwracać !!!

Oferta została przeze mnie sprawdzona -sponsoring oferuje osoba znana z biznesów internetowych, jest nawet specjalna grupa na FB do tego tematu (na życzenie osoby zdecydowane mogę oczywiście dodać do tej grupy, aby nie było obawy że jest to oszustwo) .

Proszę tylko o kontakt osoby poważnie zainteresowane tematem na PW lub gg: 3353523 i dysponujące kwotą 100 zł Gdy oferta stanie się nie aktualna napisze.

Uważam że to bardzo atrakcyjna oferta i szansa, aby osoby z małym wkładem mogły mocno wystartować w tym biznesie . Koszt jaki ponosicie to tylko 100 zł przy praktycznie żadnym ryzyku - patrz zasady zwrotu powyżej.

RE: [Aktualne] Oferta wejścia do nowego rev share -RevAdBurst - Kaspirek - 22-10-2015 18:22

troche dziwne . czemu ma sie placic stówę a 200$ dostaje sie ?

RE: [Aktualne] Oferta wejścia do nowego rev share -RevAdBurst - rafi213 - 22-10-2015 19:25

Taką ofertę otrzymałem sam i taką promuje, to nie ja ustalałem zasady.
Ta oplata 100 zl jest glownie po to zeby ludzie zaangazowali sie w biznes itd. bo wiesz jak cos jest calkowicie za darmo to zglaszaja sie ludzie nie mający o takich biznesach pojecia lub kompletnie nie doceniający tego i potem by tylko przetracili ta kase. Tak to jest gwarancja ze potencjalny użytkownik będzie aktywny w serwisie. (sam mam już nauczkę jak rozdawałem swego czasu zupełnie za darmo $ za rejestracje w LL, to osoby porzucały biznes i tylko narzekały ze za nic tak mało płacą Smile )
Po drugie jest to tez dla celów informacyjnych -wpłata 1 x 100 zl to trzeba przygotować 200 $ , 10 wpłat po 100 zł to trzeba przygotować 2000$.

RE: [Aktualne] Oferta wejścia do nowego rev share -RevAdBurst - rafi213 - 26-10-2015 12:14

Oferta sponsoringu ostatecznie przedłużona do końca października !!!
Od 2-ego listopada czyli od przyszłego poniedziałku rozpocznie się zasilanie kont.

RE: [Aktualne] Oferta wejścia do nowego rev share -RevAdBurst - vojtec - 26-10-2015 20:25

Jak to jest, bo chyba nie zrozumiałem: teraz wpłacam 100 zł i po 2.11 dostaje $200 na inwestycję czy najpierw dolary a potem inwestycja z mojej strony...?

RE: [Aktualne] Oferta wejścia do nowego rev share -RevAdBurst - rafi213 - 26-10-2015 23:32

@vojtec najpierw wpłacasz 100 zl a potem czekasz na informacje kiedy zostaną przelane te 200$ , z tym że po dzisiejszej rozmowie z inwestorem na grupie FB dostałem wiadomość, ze z powodu tego iż nie bedzie prawdopodobnie Netellera w RAB - muszą sie zastanowic jaki procesor będzie najkorzystniej doładować do wpłaty (przewalutowania i opłaty) z tego też powodu zasilenia nie rozpoczną sie z początkiem listopada tylko w pierwszej połowie czyli 10-15 -sty.
A tą kaucje w wysokości 100 zł można spokojnie do końca października zapłacić , nie musi być od razu po rejestracji .

RE: [Aktualne] Oferta wejścia do nowego rev share -RevAdBurst - rafi213 - 31-10-2015 13:30

Ostatnie informacje: do wpłat został wybrany ostatecznie procesor PAYZA.
To już ostatnie dni tej promocji w przyszłym tygodniu wszystkim osobom które dokonały wpłaty kaucji zostaną przelane środki właśnie na procesor PAYZA.
Specjalna grupa na FB liczy w tej chwili już 110 osób, jeśli jeszcze chcesz skorzystać z okazji to pisz na priv. Owszem dla osób które nie skorzystają z tej promocji przewiduje refbacki ale będzie to max 10% twojej kwoty wpłaty (bo tyle daje serwis, nad ofertą jeszcze się zastanowię w ciągu tygodnia powinna być gotowa!) a tutaj zyskujecie praktycznie 8 razy więcej niż wasza wpłata czyli 200$ za 100 zł.

Screen z grupy na FB :

[Obrazek: est5as.jpg]

RE: [Aktualne] Oferta wejścia do nowego rev share -RevAdBurst - rafi213 - 09-11-2015 12:02

Na tą chwilę oferta jest nieaktualna

[Nieaktualne] Oferta wejścia do nowego rev share -RevAdBurst - Coristo - 10-11-2015 07:22

Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.