![]() |
[Nieaktualne] Bitclub - oferta specjalna ograniczona czasowo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Nieaktualne] Bitclub - oferta specjalna ograniczona czasowo (/Temat-Nieaktualne-Bitclub-oferta-specjalna-ograniczona-czasowo-122714) |
[Nieaktualne] Bitclub - oferta specjalna ograniczona czasowo - rafi213 - 18-10-2015 15:08 ![]() Otrzymałem bardzo ciekawą oferte sponsoringu w firmie Bitclub Network, jest to firma realnie wydobywająca bitcoiny, posiada 13 miejsce pod wzgledem wielkosci kopalni na świecie, źródło: Business Insider za jej autentycznością świadczą bloki wydobywcze które możemy obserwowac na blockchain. : Ostatni blok wydobyty przez firmę o wartości 25 btc : ![]() a tak prezentuje się na chwilę obecną kopalnia : Ja jestem już w firmie rok czasu, kupowałem pakiet na normalnych zasadach ale teraz rzecz jasna korzystam z okazji i dzielę się z nią z wami : Szczegóły oferty: 1 opcja: płacisz 100 zl - za pakiet normalnie kosztujący 599$, w tej cenie dostajesz mozliwość odbierania codziennych naliczeń z wykopanych bitcoinów przez co najmniej 3 lata ( 50% zarobków idzie do przymusowej reinwestycji a 50% mozesz wypłacic) - z zarobionych btc musimy oddac sponsorowi te 599$ , do tej pory było tak że około rok czasu trzeba było czekać na zwrot ale obecnie naliczenia i wartosć btc wzrasta więc bedzie to szybciej, a jesli nawet nie - to masz 2 lata zarobków na czysto !!! 2 opcja: płacisz 200 zł - za pakiet normalnie kosztujący 1099$, w tej cenie dostajesz mozliwość odbierania codziennych naliczeń z wykopanych bitcoinów przez co najmniej 3 lata , dwa razy wieksze naliczenia niz w poprzedniej puli ( 40% zarobków idzie do przymusowej reinwestycji a 60% mozesz wypłacic) - z zarobionych btc musimy oddac sponsorowi te 1099$ , do tej pory było tak że około rok czasu trzeba było czekać na zwrot ale obecnie naliczenia i wartosć btc wzrasta więc bedzie to szybciej, a jesli nawet nie - to masz 2 lata zarobków na czysto !!! Możesz kupić dowolną ilosć tych pakietów (tylko inny nick i adres e-mail a także portfel na blockchain)- drugi pakiet lub jesli kogos zaprosisz na takich samych zasadch bedzie rejestrowany pod ciebie ( otrzymujesz od razu za to 10% prowizji) Zapłata tych 100 zł,200 zl dopiero jak zarejestruje sie sponsor moj, pod nim ja i wtedy cie powiadamiam i płacisz ( a więc ewentualne ryzyko utraty tych pieniędzy będzie spoczywało na mnie) strona Bitclub jest z polskim tłumaczeniem i wyglada tak : https://bitclubnetwork.com/aboutus.html Ps. oferta ograniczona czasowo i ilosciowo - jesli sponsor zbierze chetnych na 200 pakietów - zaprzestaje sponsoringu, a wiem, że oferty są w różnych miejscach a także rozsyłane drogą nieoficjalną . Proszę tylko o kontakt osoby poważnie zainteresowane tematem na PW lub gg: 3353523 - na dzień dzisiejszy zbieram wiążące deklaracje ilości osób chętnych. Gdy oferta stanie się nie aktualna napisze . RE: Bitclub - oferta specjalna ograniczona czasowo - rafi213 - 06-11-2015 13:13 Oferta na tą chwilę jest już nie aktualna [Nieaktualne] Bitclub - oferta specjalna ograniczona czasowo - Hybrid1990 - 19-02-2021 17:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |