Jaki skracacz wybrac? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jaki skracacz wybrac? (/Temat-Jaki-skracacz-wybrac-122673) |
Jaki skracacz wybrac? - robisx - 17-10-2015 20:11 Potrzebuje jakiegos dobrego skracacza linkow. Mowiac dobrego mam na mysli najlepsze stawki za wejscie,jak najmniejszy prog wyplat. RE: Jaki skracacz wybrac? - ged321 - 18-10-2015 08:26 Myślę, że shorte.st (stawki) ma wypłaty od 5$ Link do rejestracji Ja zarabiam jeszcze na adf.ly (stawki) (na tym zaczynałem) i też ma wypłaty od 5$ Link do rejestracji Zamierzam jeszcze zarejestrować się na ouo.io w niektórych krajach przyda się ta stawka 1,5$ oraz al.ly bo mają chyba wypłaty od 1$ A ile masz zamiar zarobić? Jeśli coś koło 5$ to bym brał jeden skracacz, jak więcej kasy byś chciał to zarejestruj się w kilku i połącz je przez metior.pl Link do metior.pl RE: Jaki skracacz wybrac? - DC1 - 20-10-2015 00:46 Adf.ly z góry odrzuć, blokuje Adblocka. RE: Jaki skracacz wybrac? - nurgiel - 20-10-2015 01:11 To zależy od twojego ruchu. Ja używam aktualnie 3 skracaczy na raz (a tak to korzystałem chyba ze wszystkich godnych uwagi). Shorte, ouo.io i linkshrink. Jaki skracacz wybrac? - Artinesse - 03-03-2018 12:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |