Zrobienie prostego generatora tekstu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zrobienie prostego generatora tekstu (/Temat-Zrobienie-prostego-generatora-tekstu-122661) |
Zrobienie prostego generatora tekstu - Pawlak093 - 17-10-2015 15:54 Cześć. Chciałbym zrobić prosty generator który po wpisaniu swoich informacji w pola edytuje gotowy tekst. Przykładowo jest 4 pola do wpisania 1. Nazwa serwera 2. IP serwera 3. Ilość slotów 4. Adres forum Po wypełnieniu generuje się tekst Nazwa Serwera: [tekst wpisany przez kogos] IP serwera: [tekst wpisany przez kogos] Ilość slotów: [[tekst wpisany przez kogos] Adres forum: [tekst wpisany przez kogos] Mam nadzieję, że wytłumaczyłem Podejmie się ktoś napisania takiego skrypu? RE: Zrobienie prostego generatora tekstu - Pawlak093 - 17-10-2015 20:56 już mam! nieaktualne Zrobienie prostego generatora tekstu - piotrekprorok - 17-10-2015 20:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |