![]() |
Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu (/Temat-Fanobet-com-Najlepszy-serwis-do-obstawiania-E-Sportu-122656) Strony: 1 2 |
Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu - GaCeL - 17-10-2015 14:29 ![]() Jeden z lepszych o ile nie najlepszych serwisów do obstawiania e-sportu zalety tego serwisu to: - Jeżeli doładujemy konto skinami z CS:GO to możemy obstawiać za to mecze np. LoL i inne. - Możliwość obstawiania paru meczy jako jeden bet, przez co nasza wygrana jest o wile większa. - Zawsze dostaniesz wygraną taką jaka była wcześniej zadeklarowana. - Natychmiastowa reakcja botów. - Boty są zawsze online. Rejestracja: ![]() ![]() Opis: Moim zdaniem Fanobet to najlepszy serwis do obstawiania e-sportu dla ludzi który nie mają konta bankowego, bitcoinów a skiny w CS:GO, na bettingu można się sporo dorobić. Dla ludzi którzy zarejestrowali się z mojego reflinka oferuję bardzo skuteczne bety do CS:GO więc zachęcam do rejestracji. Dodatkowo Fanobet wprowadził możliwość obstawiania wielu meczu jako 1 przez co nasza wygrana drastycznie rośnie do góry, ale jeżeli nie trafimy 1 meczu na 6 trafionych to nie wygramy nic, więc trochę słabo ![]() RE: Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu - nik5pl - 21-10-2015 22:41 korzystalem i powiem ze slabe. siedze troche w csgo i moge przewidziec ze wygra 'gorsza' druzyna. jednak na fanobet wtedy nie zawsze zalicza i zwraca kase zamiast zwrocic z profitem... na csgolounge wszystko normalnie daje. RE: Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu - WuJeKuBa - 22-10-2015 18:47 Ja tutaj nie dawno zacząłem na reffach zarabiać ![]() ![]() Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu - GaCeL - 22-10-2015 20:15 (21-10-2015 22:41)nik5pl napisał(a): korzystalem i powiem ze slabe. siedze troche w csgo i moge przewidziec ze wygra 'gorsza' druzyna. jednak na fanobet wtedy nie zawsze zalicza i zwraca kase zamiast zwrocic z profitem... na csgolounge wszystko normalnie daje. Jak to nie zalicza? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu - nik5pl - 23-10-2015 00:30 ![]() ![]() ![]() RE: Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu - GaCeL - 23-10-2015 15:21 (23-10-2015 00:30)nik5pl napisał(a): Nie dostałeś pieniędzy bo mecz został odwołany ![]() RE: Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu - nik5pl - 24-10-2015 19:14 (22-10-2015 20:15)GaCeL napisał(a):(21-10-2015 22:41)nik5pl napisał(a): korzystalem i powiem ze slabe. siedze troche w csgo i moge przewidziec ze wygra 'gorsza' druzyna. jednak na fanobet wtedy nie zawsze zalicza i zwraca kase zamiast zwrocic z profitem... na csgolounge wszystko normalnie daje. (23-10-2015 15:21)GaCeL napisał(a):(23-10-2015 00:30)nik5pl napisał(a): niektore tak, ale wiekszosc NIE RE: Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu - WuJeKuBa - 24-10-2015 21:31 Jeżeli pisze Draw, to znaczy, że był Remis i kurs ci się automatycznie zmienił na 1 i tylko oddają ci kasę, a jeżeli Cancelled, to oznacza że odwołany i w tym przypadku też oddają ci kasę. Coś ode mnie: ![]() ![]() RE: Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu - full2000 - 24-10-2015 23:51 Zawsze chętnie zawieszam oko na wszystkim co związane z e-sportem. Ostatnio dobrze mi idzie w typowaniu CS:GO. Przyjrzę się kursom oferowanym przez ten serwis i rozpatrzę ewentualną rejestrację z ref-linku ![]() RE: Fanobet.com - Najlepszy serwis do obstawiania E-Sportu - Guacamoled - 25-10-2015 00:08 Odradzam. Jeden z punktów regulaminu mówi o tym, że w każdej chwili bez podania powodu mogą usunąć konto. Pozatym biorą 18% prowizji. |