Dj Mag - Top 100 Djs na świecie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Dj Mag - Top 100 Djs na świecie (/Temat-Dj-Mag-Top-100-Djs-na-swiecie-122633) |
Dj Mag - Top 100 Djs na świecie - DonWestbam - 16-10-2015 23:08 http://djmag.com/top100dj Głosowaliście ? Widzieliście wyniki ? Muszę powiedzieć że ja się bardzo z wyników cieszę Wiedziałem że tak będzie ale i tak ogarnia mnie radość #1. Dimitri Vegas and Like Mike! 2. Hardwell 3. Oliver Heldens 4. Afrojack 5. Martin Garixx Takie były moje głosy, ktoś jeszcze się pochwali ? Ale z Dimitri Vegas and Like Mike jestem strasznie zadowolony. Usłyszałem ich jeszcze gdy nie byli sławni i wiedziałem że wskoczą na samą górę RE: Dj Mag - Top 100 Djs na świecie - Maersk - 16-10-2015 23:11 Ale ze ATB tak daleko? RE: Dj Mag - Top 100 Djs na świecie - DonWestbam - 16-10-2015 23:29 no ATB to juz bez urazy trochu staroć Nawet nie pamiętam kiedy ich ostatni raz słyszałem Za to nasz Tom Swoon na 46 miejscu RE: Dj Mag - Top 100 Djs na świecie - Scoobyx - 17-10-2015 22:42 Dla mnie #1 Heldens. Przypadły mi do gustu jego kawałki, mają to "coś" w sobie RE: Dj Mag - Top 100 Djs na świecie - Artinesse - 17-10-2015 22:55 Armin #4 a Tiesto #5 Dobrze że Guetta nie jest pierwszy. Ogólnie ranking ok : ). RE: Dj Mag - Top 100 Djs na świecie - rayden - 17-10-2015 22:59 Że KSHMR tak nisko to bym się nie spodziewał. W ostatnim okresie jego kawałki są mega. Mi tak jak koledze wyżej bardzo przypadł do gustu Olivier Heldens. Tworzy dość specyficzne kawałki, które łatwo wpadają w ucho i nie chcą z niego wylecieć RE: Dj Mag - Top 100 Djs na świecie - DonWestbam - 18-10-2015 22:51 Heldens mi się kojarzy z Benassim Od razu wiadomo kto to gra, ale fakt faktem progress Heldensa jest ogromny "this" na porządnych głośnikach roznosi chałupe Ale co do jego audycji "HellDeep Radio" to jakoś nie jestem przekonany, słabo tam gra moim zdaniem .. Jak by z przymusu, za to sety na festiwalach są konkretne Aokiego mi bardzo szkoda bo dobrze grał w tym roku. Guetty nie lubię ale także w tym roku dobrze leci z setami, juz nie pamiętam z jakiej to imprezy ale bardzo padł mi których w ucho. Ale powiem że Dimitri Vegas & Like Mike robią taką magie z tej muzyki że się w głowie nie mieści Zasłużyli na to pierwsze miejsce Za to trensowcy załamani, zapytałem kumpla w trence zakochanego jak dla niego wyniki to odpowiedź była krótka - "a idź pan do hu*a" hahaha RE: Dj Mag - Top 100 Djs na świecie - Beerus - 19-10-2015 11:15 No ranking chyba trafiony jak najbardziej |