Narodowa loteria paragonowa - cenne nagrody do wygrania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Narodowa loteria paragonowa - cenne nagrody do wygrania (/Temat-Narodowa-loteria-paragonowa-cenne-nagrody-do-wygrania-122629) |
Narodowa loteria paragonowa - cenne nagrody do wygrania - nitram - 16-10-2015 21:04 Narodowa loteria paragonowa – do wygrania cenne nagrody między innymi samochody, laptopy i tablety Dzisiaj przedstawiam informacje dotyczące dosyć głośno reklamowanej promocji Norodowa Loteria Paragonowa, organizatorem loterii jest Ministerstwo Finansów. W zasadzie musimy spełnić 4 warunki, żeby móc brać udział w promocji: 1.Musimy mieć ukończone 18 lat 2.dokonać jakiegoś zakupu – produktu lub usługi – za kwotę minimum 10 złotych; 3.zarejestrować swój paragon na oficjalniej stronie loterii: Narodowa loteria paragonowa 4.zachować paragon, w razie wygrania jednej z nagród, będzie konieczność jego przedstawienia. Możemy sobie założyć zeszyt gdzie będziemy wklejać paragony żeby się nie zgubiły, albo proponuje zeskanować i przechowywać w wersji cyfrowej na komputerze. Po co taka promocja ? Powodów pewnie jest kilka najważniejsze z nich: zwiększenie świadomości w śród obywateli skąd biorą się wpływ do budżetu państwa -podatek VAT to prawie połowa wszystkich wpływu do Polskiego budżetu. zachęcenie to żądania parangów aby zmniejszyć twz. szarą strefę i ukrócić sprzedaż oraz oferowanie usługi bez paragonów. Podobne promocje były organizowane w innych państwach z bardzo szerokim odzewem i dobrym efektem końcowym, dlatego Ministerstwo Finansów liczy na taki sam pozytywne odzew w Polsce. Co zyskujemy ? W zamian za zbieranie paragonów i rejestrację ich w systemie na stronie loterii, możemy stać się właścicielem jednej z wielu cennych nagród. Ministerstwo finansów przygotowało bardzo atrakcyjne nagrody więc warto o nie powalczyć. Jakie to nagrody ? 4x Opel Insignia 12x Opel Astra 72x Laptop Lenovo ThinkPad 84x Tablet iPad Air 2 Narodowa loteria paragonowa – Zbiór ważnych informacje: Zgłoszenia do loterii przyjmowane są od 1.10.2015 r. do 30.09.2016 r. W loterii można zgłosić dowolną ilość paragonów fiskalnych. Paragon musi być zgłoszony do loterii w miesiącu zakupu. Faktury, rachunki i paragony niefiskalne nie biorą udziału w loterii. Losowania można obejrzeć w TVP Regionalna lub w zakładce „Losowania”. Aby wziąć udział w losowaniu nagrody specjalnej – Opla Insigni, należy w czasie określonym w regulaminie dokonać zakupu za minimum 10 zł w premiowanej branży. Premiowana branża zmienia się co 3 miesiące. Organizator kontaktuje się ze zwycięzcami drogą telefoniczną lub za pomocą e-maila. Loteria skierowana jest do osób, które ukończyły 18 lat. Hasłem do Twojego konta jest pierwszy numer zgłoszenia otrzymany po zarejestrowaniu pierwszego paragonu. Szczegółowe informacje dostępne są w Regulaminie ». Film instruktażowy – jak poprawnie zarejestrować paragon w Narodowej loterii paragonowej : na stronie http://www.jakzarobic100zl.pl Czy warto zainteresować się tą promocją ? Moim daniem jak najbardziej warto ponieważ nie ponosimy żadnego dodatkowego wkładu finansowego jedyne co musimy poświęcić to trochę naszego wolnego czasu aby wprowadzić i zgłosić nasz paragon do loterii. Co prawda zainteresowanie promocją jest ogromne a tym samym nasze szanse maleją, ale możemy wprowadzić nieograniczoną liczę paragonów tym samym zwiększmy szanse na wygraną. Na pewno szansa na wygranie jest większa niż w popularnej grze lotto. Bierzmy paragony i wygrywajmy, nagrody są cenne więc warto. Kiedy najbliższe losowanie ? Najbliższe losowanie odbędzie się 16 listopada 2015 r. Transmisja zostanie przeprowadzona na antenie TVP Regionalnej o godzinie 21:00. RE: Narodowa loteria paragonowa - cenne nagrody do wygrania - asiorek - 16-10-2015 21:25 Nie bylo juz gdzies? Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka RE: Narodowa loteria paragonowa - cenne nagrody do wygrania - Rav656 - 16-10-2015 21:40 @up Było. Sam o tym tutaj czytałem RE: Narodowa loteria paragonowa - cenne nagrody do wygrania - nitram - 16-10-2015 21:42 Szukałem po słowach loteria paragonowa narodowa i nie znalazłem. To daj link do tematu RE: Narodowa loteria paragonowa - cenne nagrody do wygrania - Rav656 - 16-10-2015 21:48 (16-10-2015 21:42)nitram napisał(a): Szukałem po słowach loteria paragonowa narodowa i nie znalazłem.http://zarabiam.com/Temat-Loteria-Paragonowa-122128?highlight=loteria+paragonowa RE: Narodowa loteria paragonowa - cenne nagrody do wygrania - nitram - 16-10-2015 21:54 OK to usuwamy Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |