Hosting i Domena PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Hosting i Domena PayPal (/Temat-Hosting-i-Domena-PayPal-122570) |
Hosting i Domena PayPal - Diesiel - 15-10-2015 19:02 Witam gdzie kupię sprawdzony hosting z domeną z płatnoscią przez paypal? RE: Hosting i Domena PayPal - Karewer - 15-10-2015 19:29 Pytasz, bo Ci tak wygodniej, czy chodzi o offshore i płatność za pomocą niezweryfikowanego PayPala ze względu na anonimowość? RE: Hosting i Domena PayPal - Diesiel - 15-10-2015 20:23 (15-10-2015 19:29)Karewer napisał(a): Pytasz, bo Ci tak wygodniej, czy chodzi o offshore i płatność za pomocą niezweryfikowanego PayPala ze względu na anonimowość?Nie, ogólnie to już załatwiłem domenę i hosting na mintshost tylko mam problem z ustawieniem DNS'ów. W panelu Direct próbuje zmienić DNS'y, ale pisze, że nie można dodać rekordu. Pomoże ktoś jak poprawnie ustawić DNSy? RE: Hosting i Domena PayPal - Karewer - 15-10-2015 21:48 Po co masz ustawiać DNS'y, skoro wziąłeś domenę i hosting na Mintshost? Przecież po zakupie miałeś zapewne ustawione adresy DNS Twojego wewnętrznego hostingu, czyli właśnie tego na Mintshost RE: Hosting i Domena PayPal - linoskoczek - 16-10-2015 14:17 (15-10-2015 20:23)Diesiel napisał(a):(15-10-2015 19:29)Karewer napisał(a): Pytasz, bo Ci tak wygodniej, czy chodzi o offshore i płatność za pomocą niezweryfikowanego PayPala ze względu na anonimowość?Nie, ogólnie to już załatwiłem domenę i hosting na mintshost tylko mam problem z ustawieniem DNS'ów. W panelu Direct próbuje zmienić DNS'y, ale pisze, że nie można dodać rekordu. Pomoże ktoś jak poprawnie ustawić DNSy? DNSy dla domeny w Mintshost ustawiasz w panelu Biznes-Host, do którego dostałeś dane logowania się na maila. Domeny z Mintshost są po prostu utrzymywane własnie tam RE: Hosting i Domena PayPal - Diesiel - 16-10-2015 20:34 (16-10-2015 14:17)linoskoczek napisał(a):(15-10-2015 20:23)Diesiel napisał(a):(15-10-2015 19:29)Karewer napisał(a): Pytasz, bo Ci tak wygodniej, czy chodzi o offshore i płatność za pomocą niezweryfikowanego PayPala ze względu na anonimowość?Nie, ogólnie to już załatwiłem domenę i hosting na mintshost tylko mam problem z ustawieniem DNS'ów. W panelu Direct próbuje zmienić DNS'y, ale pisze, że nie można dodać rekordu. Pomoże ktoś jak poprawnie ustawić DNSy? Dałem już sobie, rade miałem już ustawione. Mam jeszcze pewne pytanie, ponieważ na email przychodzi mi 2 faktura z mintshost z upomnieniem do zapłaty. Ponieważ przy zakupie domeny zapewne przez przypadek potwierdziłem zakup a nie zapłaciłem i pewnie dlatego. A potem drugi raz zamówiłem domenę i przelałem kasę przez paypal. Czy w tym wypadku muszą zapłacić drugi raz i uregulować to 2 fakturę? RE: Hosting i Domena PayPal - CreWix - 16-10-2015 23:47 Już na większości hostingach tak się da... O jednym co wiem, klient zakupił wszystko na xaa.pl płacąc przez paypal, sam w sumie tam kupowałem RE: Hosting i Domena PayPal - linoskoczek - 17-10-2015 10:19 (16-10-2015 20:34)Diesiel napisał(a): Mam jeszcze pewne pytanie, ponieważ na email przychodzi mi 2 faktura z mintshost z upomnieniem do zapłaty. Ponieważ przy zakupie domeny zapewne przez przypadek potwierdziłem zakup a nie zapłaciłem i pewnie dlatego. A potem drugi raz zamówiłem domenę i przelałem kasę przez paypal. Czy w tym wypadku muszą zapłacić drugi raz i uregulować to 2 fakturę? Napisz do supportu, że wygenerowało Ci 2 faktury, a jedną opłaciłeś. Daj do nich od razu linki, żeby się nie pogubili i wskaż którą mają usunąć. Tych faktur i tak nie jesteś prawnie zobowiązany zapłacić. Będą Ci po prostu przychodziły maile z informacjami o niezapłaceniu. |