[NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: [NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) (/Temat-NISZA-Nisza-dla-zarabiajacych-na-facebooku-ppi-122562) Strony: 1 2 |
[NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) - AlucyBlue - 15-10-2015 17:54 Słowem wstępu: Witajcie, nie będę się raczej tutaj rozpisywał bo raczej niema po co, w tym poradniku chciałbym wam przedstawić świeżą facebookową nisze która stała się dla nas dostępna wraz z aktualizacją facebooka. Jak pewnie zauważyliście dodane zostałe nowe dźwięki do wiadomości i powiadomień. Jak wykorzystać ten fakt? Jest to bardzo proste. Co będzie nam potrzebne? -Konto na facebooku, najlepiej płci damskiej z ładnym profilowym -Konto na ppi (jeśli nie wiecie co to lub jak tego odsyłać odsyłam tutaj: http://zarabiam.com/Temat-Poradnik-PPI-PPA-Zacznij-zarabiac-przez-Internet-UPDATED-03-10-101406) -Kilka dużych grup na facebooku typu "dodajemy do znajomych" Co właściwie robimy? Po prostu na każdej z grup dodajemy posta tego typu: "Hej, was też wkur***** te nowe dźwięki na facebooku? Możecie je w prosty sposób zamienić na stare, wystarczy wgrać tą małą wtyczkę: (Link z ppi z pobranym folderem o nazwie "Wtyczka") By facebook wrócił do normy " Konwersje możemy zwiększyć na wiele sposobów, dając sobie like, dodając post o innej tematyce a potem zmieniając jego treść, robieniem fake komentarzy i tak dalej. Sama nisza jest dośc prosta, gdyby jednak ktoś miał jakieś pytania, pytać śmiało w temacie RE: [NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) - raichu2 - 15-10-2015 18:01 Spoko nisza/poradnik na bank będzie można coś zarobić RE: [NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) - lary1211 - 15-10-2015 18:02 A tak naprawde da sie zmienic te wkur****e dzwieki ? ;p RE: [NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) - AlucyBlue - 15-10-2015 18:06 Jest jakiś plugin do tego, ale szczerze mówiąc nie wiem gdzie można go znaleźć RE: [NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) - full2000 - 15-10-2015 18:09 No, no. Niezła nisza. Gratulacje. Repucik leci Swoją drogą PPI widzę coraz "modniejsze"... RE: [NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) - AlucyBlue - 15-10-2015 18:37 I dobrze, już rzygam tymi subami RE: [NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) - Keyy_MM - 15-10-2015 19:18 No to spamujemy ;3 RE: [NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) - AlucyBlue - 15-10-2015 19:35 Podpowiem że pod suby też działa, tak gdyby ktos mial jakas wątpliwość... RE: [NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) - Keyy_MM - 15-10-2015 19:54 Puściłem post na 30 grup i nic. To chyba coś nie łapie RE: [NISZA] Nisza dla zarabiających na facebooku (ppi) - AlucyBlue - 15-10-2015 19:59 Puściłem na 1 grupie dla sprawdzenia przed wystawieniem poradnika, na 9 wyś było jedno pobranie |