![]() |
Compound.fund - Pewna długoterminowa inwestycja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Compound.fund - Pewna długoterminowa inwestycja (/Temat-Compound-fund-Pewna-dlugoterminowa-inwestycja-122475) |
Compound.fund - Pewna długoterminowa inwestycja - olekn1 - 15-10-2015 12:21 Compound.Fund ![]() Compound.Fund to projekt znanego admina, który dał nam zarobić spore pieniądze w PaidVerts i MyTrafficValue, więc myślę, że i tu będzie można się wzbogacić ![]() Jak sama nazwa projektu wskazuje, zarabiamy na procencie składanym, co daje duże pole do popisu i specjalnie dla tego przygotowałem strategię inwestycyjną, dostępną dla moich refów To co wyróżnia Compound.Fund, to w pełni przejrzysty system, możemy sprawdzić dowolny profil, dowolnego użytkownika i zobaczyć ile wpłacił, ile zarobił, ile wypłacił z programu. Codziennie w newsach podawana jest ilość pieniędzy jakimi dysponuje admin i ile zarobił, a każdy dostaje równą część zysku proporcjonalnie do posiadanego kapitału. Compound.Fund nie jest żadnym ponzim ani piramidą, a jedynym źródłem przychodu jest handel kryptowalutami przez admina. Parę informacji: (Zobacz, zanim zapytasz ![]() - Możemy zlecić wypłatę, na dowolną kwotę (większą od $1 i oczywiście nie większą niż nasz kapitał) w każdym momencie - Możemy wykonać wiele depozytów, 4 metodami, na jedno konto - Zyski dodawane są do naszego głównego konta i już następnego dnia wypracowują kolejne zyski - Zyski z poleconych dostajemy na następny dzień, o godzinie 9:00 - Naliczenia otrzymujemy raz dziennie, o różnej porze - Zazwyczaj naliczenia są na plus, ale zdarzają się dni, kiedy możemy stracić nawet kilka % Inwestycja możliwa tylko w BTC, Payeer, Perfect Money i kodach BTC-E Minimum do wypłaty: 0.003 BTC | $1.0 PM | $1.0 BTC-E Code | $1.0 Payeer Minimum depozytu: 0.003 BTC | $1.0 PM | $1.0 BTC-E Code | $1.0 Payeer Prowizja od wypłaty: 0.2% BTC | 0.2% PM | 0.2% BTC-E Code | 0.2% Payeer Prowizja od wpłaty: 1% BTC | 6% PM | 0% BTC-E Code | 3.9% Payeer Zarobek z poleconych wynosi 5% od każdego zysku poleconego Reflink: http://compound.fund/ref/7 Czysty: http://compound.fund Każdy, kto zarejestruje się z reflinku, otrzyma strategię inwestycyjną, pomoc i wskazówki jak tutaj zarabiać ![]() ![]() Mój skromny depozyt: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Moje dowody wypłat: RE: Compund.fund - start 10 listopada - mikuss - 15-10-2015 12:32 misio rysio pysio po daniu możliwości zarobku w pv i m wychodzi z czymś nowym nice, czekamy do listopada ![]() RE: Compund.fund - anonimowe inwestycje - olekn1 - 13-11-2015 20:27 Program wystartował! RE: Compund.fund - anonimowe inwestycje - olekn1 - 13-11-2015 22:00 Moja wpłata: ![]() RE: Compound.fund - Wystartował! - kolorpurpury - 14-11-2015 13:51 Zaktualizuj pierwszy post i informację o prowizjach. RE: Compound.fund - Wystartował! - hypocrisy - 14-11-2015 15:38 Mhm, obiecałem sobie, że w każdy program stworzony przez Jo wejdę w ciemno, więc nie pozostaje mi nic innego jak skołować trochę drobnych na blockchain... RE: Compound.fund - Wystartował! - olekn1 - 14-11-2015 15:56 @[kolorpurpury] Już zmieniłem ![]() Pierwsze naliczenie na przyzwoitym poziomie: ![]() Co najważniejsze, jest to realnie wypracowany zysk na rynku kryptowalutowym! Stan aktywów: 584.405 - BTC 66381.1 - NMC O łącznej wartości $220559.019 plus: $1334.27 Perfect Money $2797.29 BTC-E Cash $1800.00 (zlecenie kupna namecoin) Nie wiem jak wam, ale mi bardzo podoba się ta przejrzystość ![]() RE: Compound.fund - Wystartował! - mikuss - 15-11-2015 11:13 wypłaty instant czy ręcznie RE: Compound.fund - Wystartował! - Krakersik - 16-11-2015 14:42 Testował ktoś? Wypłaca? Z tego co widzę to fajne naliczenia się pojawiają, można zarobić i można stracić. Takie pytanko, ktoś wie czy mogę tam wpłacić z portfela Xapo? Bo tam się za każdym razem zmienia adres portfela btc. RE: Compound.fund - Wystartował! - mikuss - 16-11-2015 14:47 Program Jo więc kilkanascie miesięcy lub dłużej płacić będzie takie jest moje zdanie ![]() Krakersik nie ma znaczenia gdzie ty masz portfel, wpłacasz po prostu na adres btc jaki widzisz do wpłaty i czekasz na potwierdzenie. Tyle kropka ![]() wczorajszym dzień na minus ale w świecie obrotu w kryptowalut i takie dni niestety były, są i będą. |