az.pl -pytania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: az.pl -pytania (/Temat-az-pl-pytania-122469) |
az.pl -pytania - Krymi - 14-10-2015 08:55 Mam pytania odnośnie strony az.pl : 1. Jest tam 7 darmowych domen .pl do wykorzystania: -czy cena 0zł/rok jest podana za rejestracje samej domeny ? czy łączny koszt przez rok ? 2.Odnowienie domeny kosztuję 80zł -czy muszę ją odnawiać czy po roku mogę zrezygnować 3.Rejestracja domeny .com 10zł/rok -tzn. że przez rok płacę 10zł/miesięcznie czy 10zł za cały rok 4.Czy domeny mogę podpiąć pod darmowy hosting ? 5.Nie ma żadnych tam kruczków ? jakieś opłaty, odnowienia itd. ? Proszę tylko o odpowiedzi osób, które miały styczność z tym serwisem, a nie wielkich znawców z opowiastek RE: az.pl -pytania - Frix93 - 14-10-2015 09:08 1. Koszt przez rok. 2. Nie musisz odnawiać domen. 3. 10zł za rok. 4. Tak możesz ale wg mnie mija się to z celem. Ceny hostingów teraz są bardzo niskie. 5. Nie ma nic RE: az.pl -pytania - chomik3 - 14-10-2015 09:40 Od siebie dodam, że az jest drogie i problematyczne. Miałem tam kilkadziesiąt domen i jak poprosiłem o wydanie authcode domen to musiałem długo czekać (4 dni) a i tak się pomylili i o kilku kodach zapomnieli... przez co miesiąc później musiałem pisać kolejny wniosek i im wysyłać. Wziąć domeny za darmo jeszcze można, ale cokolwiek tam kupować i korzystać z ich usług to masochizm RE: az.pl -pytania - Frix93 - 14-10-2015 09:48 (14-10-2015 09:40)chomik3 napisał(a): Od siebie dodam, że az jest drogie i problematyczne. Miałem tam kilkadziesiąt domen i jak poprosiłem o wydanie authcode domen to musiałem długo czekać (4 dni) a i tak się pomylili i o kilku kodach zapomnieli... przez co miesiąc później musiałem pisać kolejny wniosek i im wysyłać. Sam korzystam z ich usług dość długi czas i nie miałem żadnych problemów RE: az.pl -pytania - Krymi - 14-10-2015 11:02 Trzeba podawać prawdziwe dane czy można zarejestrować domenę na fake dane ? RE: az.pl -pytania - Krymi - 14-10-2015 17:26 A trzeba podawać tam prawdziwe dane ? az.pl -pytania - piotrekprorok - 05-11-2015 22:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |