![]() |
FB - Konta stażowe, czy nowe? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: FB - Konta stażowe, czy nowe? (/Temat-FB-Konta-stazowe-czy-nowe-122393) |
FB - Konta stażowe, czy nowe? - war43 - 12-10-2015 17:18 Witam. Mam pytanie, co do opłacalności kont, w przypadku ich kupna. Bardziej opłaca się kupować konta stażowe, czy świeże? Jak duże jest ryzyko otrzymania weryfikacji w kontach stażowych? Podkreślam, że nie chcę ich używać do spamu w grupach - chcę na każdym z nich zebrać 500+ znajomych, a następnie używać ich do promowania własnych grup / fanpage + raz dziennie dodawać 1-2 posty viralne z linkiem (tzn. w postach oznaczać 50 znajomych) RE: FB - Konta stażowe, czy nowe? - nokira - 13-10-2015 21:00 Osobiście robię coś podobnego do Ciebie. Polecam kupno konta stażowego z 2-3 najlepiej. Ciężko wtedy o weryfikację. RE: FB - Konta stażowe, czy nowe? - war43 - 13-10-2015 22:47 Z 2-3? Rozważam raczej zakup 20-30 ![]() RE: FB - Konta stażowe, czy nowe? - rekki - 14-10-2015 13:14 Teraz cena stażowych jest tak niska, że opłaca się brać stażowe. Są one o wiele wytrzymalsze od tych nowych, więc nadrobią różnicę w cenie. RE: FB - Konta stażowe, czy nowe? - nokira - 14-10-2015 13:32 2-3 lata stażu mi chodziło ;D A ilepotrzebujesz to już zależy od Ciebie sam wiesz najlepiej co chcesz zrobić. RE: FB - Konta stażowe, czy nowe? - Reszka - 15-10-2015 11:50 Ludzie różnie mówią jednym się świeże sprawdzają drugim nie jak widać. Puste konta stażowe czy świeże nie tak dużo się różnią ale już stażowe z aktywnością mocno górują nad świeżymi. Jeśli do stażowych dodasz dużą ilość znajomych dodatkowo zwiększasz jego juice. ( rotacja list) Podsumowując najlepsze konta do sp to stażowe z aktywnością (like, komentarze, gry wydarzenia ) i znajomymi. Nie zapewnią one braku weryfikacji i blokad ale znacząco zwiększa się trwałość konta na zgłoszenia. Jeśli działa ktoś w mass to ta różnica zgłoszeń nie ma większego znaczenia bo i tak mu zablokują konto czy ma osiem lat czy jeden rok Ale przy sp parę godzin więcej dla konta to już spory zarobek do przodu ![]() ![]() ![]() |