Nie mogę się połączyć FileZilla - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nie mogę się połączyć FileZilla (/Temat-Nie-moge-sie-polaczyc-FileZilla-122392) |
Nie mogę się połączyć FileZilla - xQuait - 12-10-2015 17:11 Cześć mam problem z FileZilla. Mianowicie po wpisaniu serwera, loginu, hasła i protu po prostu wyskakuje mi komunikat: Status: Nieudana próba połączenia z "ETIMEDOUT - Przekroczony czas oczekiwania na połączenie". Błąd: Nie można połączyć się z serwerem Hosting mam na 24tm.pl Wpisuję kolejno w FileZilla jako serwer: [email protected] login FTP u563487172 i hasło FTP xxxxx port 21 Co robię źle? RE: Nie mogę się połączyć FileZilla - CRUZA - 12-10-2015 21:47 serwer to nazwa hosta podana przez dostawcę hostingu , nie sądzę żeby była w formacie "[email protected]" , portu nie podaję wcale przy łaczeniu chyba że masz jakieś firewalle czy inne wymagania z blokowaniem portów Nie mogę się połączyć FileZilla - piotrekprorok - 21-08-2016 22:58 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |