Koszt sms zagranicznego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Koszt sms zagranicznego (/Temat-Koszt-sms-zagranicznego-122271) |
Koszt sms zagranicznego - Krymi - 10-10-2015 10:22 Witam jestem w trakcie tworzenia stron pod upload (real content) i mam pytanie, mogę napisać stałą stawkę dla polski 20-30zł, ale co z zagranicznymi ? Też chcę napisać im ile będzie to ich kosztowało. Chyba, że lepiej zrobić "free download " RE: Koszt sms zagranicznego - Assasinoo - 10-10-2015 10:28 Trudno napisać ile będzie kosztowało, bo zależy to od kraju. Sub na DE/FR to około 4,99-6,99€, ale wyświetlą się oferty w gateway'u i równie dobrze może być jakaś darmowa oferta czy coś. A na te biedniejsze kraje na pewno tańsza subskrypcja, więc trudno napisać ile będzie kosztowało. No i hotcash z tego co wiem ma tylko oferty PPA wyświetlane w ramce, konkurencyjny serwis ma SMS premium na zagranicę, wtedy znasz dokładny koszt w danym kraju. Ale stawki na niektóre z krajów słabo się prezentują w premium sms, i wtedy już lepiej oferty z gateway'u. RE: Koszt sms zagranicznego - Krymi - 10-10-2015 11:00 Dobra to nie będę pisał stawek A tak poza tym hotcash będzie odpowiedni na zagranicę ? "No i hotcash z tego co wiem ma tylko oferty PPA wyświetlane w ramce" tzn? RE: Koszt sms zagranicznego - Assasinoo - 10-10-2015 11:59 Co do ramki.. nie wiem czy działałeś może w sharebay/astrocash/firecash itp. ale właśnie tam zamiast jednej oferty jest tzw. "ramka/gateway" z ofertami zewnętrznymi, i trzeba wybrać sobie jedną i ją wypełnić aby przejść dalej, i osoby zza granicy w hotcashu taką ramkę mają wyświetlaną, a nie pole z wysłaniem sms. RE: Koszt sms zagranicznego - Krymi - 11-10-2015 15:10 (10-10-2015 11:59)Assasinoo napisał(a): Co do ramki.. nie wiem czy działałeś może w sharebay/astrocash/firecash itp. ale właśnie tam zamiast jednej oferty jest tzw. "ramka/gateway" z ofertami zewnętrznymi, i trzeba wybrać sobie jedną i ją wypełnić aby przejść dalej, i osoby zza granicy w hotcashu taką ramkę mają wyświetlaną, a nie pole z wysłaniem sms. tzn. jak wypełnią tą ramkę to co potem ? nic nie dostaję ? jak często się te ramki wyświetlają ? RE: Koszt sms zagranicznego - Leaders - 11-10-2015 15:26 Takie coś widza osoby z zagranicy i Ty wówczas dostajesz wynagrodzenie za takiego leada zagranicznego Wkrótce na HC dla większości krajów będą SMS, a takie zewnętrzne oferty pozostaną dla nielicznych krajów - tak, aby ruch z żadnego kraju się nie marnował i każdy był monetyzowany z maksymalnie dużą wydajnością. Koszt sms zagranicznego - piotrekprorok - 05-11-2015 22:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |