![]() |
Stworzenie gry. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Stworzenie gry. (/Temat-Stworzenie-gry-122262) Strony: 1 2 |
Stworzenie gry. - EarnToGame - 09-10-2015 23:14 Witam, Zwracam się do Was z pytaniem, ponieważ posiadam kapitał 50 tyś zł i zawsze chciałem posiadać własną grę przeglądarkową lub klientową. Zawsze też chciałem, aby ta gra składał się z tzw. rund i najlepsi gracze mogli w danej rundzie (powiedzmy runda trwa 2-4 tyg.) zdobyć nagrody (np. top1-100zł;top2-50zł;top3-30zł). Wszystko OK tylko potrzebuję Waszej pomocy, otóż w ogóle nie mam pomysłu na taką grę (chodzi o kategorię i ogólnie cały mechanizm) oraz druga sprawa to potrzebuję kogoś kto wie/zna się na promocji takich gier żeby mieć graczy to oczywiste. Jestem w stanie podjąć współpracę z kimś kto miałby ciekawy pomysł na gierkę. Budżet mogę cały przeznaczyć a nawet więcej niż 50tyś. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc! RE: Stworzenie gry. - Lajkus - 10-10-2015 09:28 Najlepsza reklama to telewizja i fora z grami ![]() Takowa gra mogła by być strzelanką, ranking zabójstw byłby na stronie, unikalne mapy, własna dynamika, dobra grafika to by było coś ![]() Podczas rejestracji trzebaby było podać email, na który przychodziły by jeżeli ktoś jest top1 kod do PSC RE: Stworzenie gry. - Madroxx - 10-10-2015 09:36 Na "klientową" to by Ci "trochę" brakło funduszy. Strzelanki raczej odpadają na przeglądarce - bardziej celowałbym w coś gdzie nabija się lvl, ulepszenia itp. RE: Stworzenie gry. - Krymi - 10-10-2015 10:19 Jeśli chodzi o wyścig o topkę to polecam metin2 ![]() RE: Stworzenie gry. - AnnaKa - 10-10-2015 10:24 Samochodówka tak jak pisałem na gg bo przypuszczam ze to Ty pisałeś. MMORPG jakis tez by przeszedl ale naprawde zlote czasy mysle ze byly 2-3 lata temu. RE: Stworzenie gry. - Captain - 10-10-2015 11:11 A jakby dokładnie wyglądała ta współpraca z Tobą? Napisz więcej na PW. Być może mam ciekawy pomysł, ale nie wiem czy jestem gotowy nawiązać taką współpracę. RE: Stworzenie gry. - Neoko - 24-10-2015 14:23 Ja bym zaproponowal jakis fajny multiplayerowy survival ![]() RE: Stworzenie gry. - EarnToGame - 25-10-2015 02:08 Neoko mozesz napisac jak to widzisz ? RE: Stworzenie gry. - Neoko - 25-10-2015 09:53 Polaczenie don't starve z dayz. Tylko jak na przegladarke to troche lipa.. na przegladarke bardziej bym widzial karcianke RE: Stworzenie gry. - PaulRcootiC - 25-10-2015 10:43 Server Metin2 |