Stabilnie do przodu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Stabilnie do przodu (/Temat-Stabilnie-do-przodu-122175) |
Stabilnie do przodu - GetPrizes.pl - 07-10-2015 22:02 Witam wszystkich, W tym dzienniku chciałbym zaprezentować owoce pracy w programie typu revshare, a mianowicie Globaltrafficads.com Program prowadzony jest przez uznanego w branży admina. Cały program ustawiony jest w taki sposób, aby zapewnić mu jak najdłuższe, stabilne funkcjonowanie. Najtańsze paczki są dostępne za 5$ (120%), następny level za 10$ (125%) oraz najwyższy za 20$ dający 130%. W programie jestem już od nieco ponad tygodnia, ale teraz postanowiłem udokumentować krok po kroku swoje poczynania. Początkowo wszedłem z 50$, a potem dołożyłem jeszcze kolejne 190$. Do tej pory wszystko reinwestuje, biorąc pod uwagę to, że program spokojnie powinien działać przez najbliższe kilkanaście miesięcy. Aktualnie posiadam paczki reklamowe za 300$, czyli ponad 60$ to reinwestycja zarobionych $$. W aktualnym tempie zarobki (bez dodatkowych reinwestycji) miesięcznie powinno rosnąć o ok 300$. Codziennie rano wyklikuje obowiązkowe 10 reklam, żeby potem mieć spokój. Najlepiej, dla świętego spokoju, poklikać jeszcze wieczorem. Nie zajmuje to dużo czasu, a pozytywnie wpływa na kondycję programu. Docelowo 100% reinwestycji będzie stopniowo zmniejszane, a reszta wypłacana. Uprzedzam, ze program nie akceptuje już PayPala, co może de facto działać na jego korzyść z racji wielu problemów z tym procesorem płatniczym przy tego typu programach. Póki co mam 56 paczek za 5 i powoli zaczynam dokupowanie paczek z następnej półki (aktualnie posiadam dwie). Zapraszam do śledzenia wątku ,a także do rejestracji z mojego reflinka w programie: REJESTRACJA CZYSTY LINK:https://globaltrafficads.com/ RE: Stabilnie do przodu - full2000 - 08-10-2015 00:30 Również inwestuję w tym programie. Powodzenia! RE: Stabilnie do przodu - GetPrizes.pl - 08-10-2015 06:37 @full2000 - dzięki i Tobie również powodzenia. Od wczoraj 23, do dzisiaj siódmej rano zarobiłem 5$, więc jest kasa na kolejną paczkę. Zgodnie z postanowieniami na ten etap kolejna re-inwestycja. Wieczorem obszerniejsza aktualizacja Zapraszam do śledzenia wątku ,a także do rejestracji z mojego reflinka w programie: REJESTRACJA CZYSTY LINK: https://globaltrafficads.com/ RE: Stabilnie do przodu - GetPrizes.pl - 08-10-2015 17:27 Dzień 2 dziennika, dzień 12 w programie. Muszę przyznać, że przyrost dobowy był w ostatnich 24h nieco słabszy niż zakładałem. Po porannym dokupieniu paczki za 5$ mam aktualnie 57 tychże AdPacków oraz dwie paczki PRO. Aktualnie na koncie 4.5, więc dzisiaj w okolicach meczu dokupię jeszcze kolejną paczkę. Interesująco natomiast zapowiada się weekend. Oto e-mail od Admina: Cytat:Dear Members, Najważniejsze pogrubiłem. Jeśli więc zastanawiasz się nad wejściem do programu to teraz jest idealna chwila, żeby to zrobić. Osobiście wprowadzę z tej okazji jeszcze trochę dodatkowej gotówki z zewnątrz. Owocnego zarabiania! W związku z atrakcjami przewidzianymi na ten weekend ogłaszam promocję. Każdy kto zapisze się z mojego ref linka otrzyma ode mnie zwrot 5% zainwestowanej kwoty (tyczy się pierwszego depozytu). Zainteresowanych zapraszam do kontaktu RE: Stabilnie do przodu - GetPrizes.pl - 09-10-2015 19:16 Dzień 3 dziennika, dzień 13 w programie. Zgodnie z wczorajszą zapowiedzią admina przed nami weekend większych zarobków. Wg ostatnich informacji przez weekend naliczenia będą wyższe o 50%. Do tego wszystkie depozyty są teraz darmowe, nie potrącają % od depozytu. To naprawdę dobry moment na dołączenie. Osobiście dorzuciłem przed weekendem 400$ i moje paczki wyglądaja teraz tak: Paczki kupiłem dopiero przed chwilą więc interesujące rzeczy powinny być widoczne jutro i przez weekend. Kolejny update jutro w ciągu dnia Stan na 09/10/2015 20:10 ZAROBIONE - $83.80 PACZKI 5$ - 100 (max) PACZKI 10$ - 21 Jeśli więc zastanawiasz się nad wejściem do programu to teraz jest idealna chwila, żeby to zrobić. W związku z atrakcjami przewidzianymi na ten weekend ogłaszam promocję. Każdy kto zapisze się z mojego ref linka otrzyma ode mnie zwrot 5% zainwestowanej kwoty (tyczy się pierwszego depozytu). Zainteresowanych zapraszam do kontaktu RE: Stabilnie do przodu - GetPrizes.pl - 10-10-2015 12:02 Dzień 4 dziennika, dzień 13 w programie. Tak jak wspomniałem wcześniej przez weekend postaram się wrzucić nieco więcej aktualizacji. Screeny wrzucę dopiero wieczorem Stan na 10/10/2015 12:55 ZAROBIONE - $103.40 +19.60$ w ciągu ostatnich 17h PACZKI 5$ - 100 (max) PACZKI 10$ - 23 (+2) Jeśli zastanawiasz się nad wejściem do programu to teraz jest idealna chwila, żeby to zrobić. W związku z atrakcjami przewidzianymi na ten weekend ogłaszam promocję. Każdy kto zapisze się z mojego ref linka otrzyma ode mnie zwrot 5% zainwestowanej kwoty (tyczy się pierwszego depozytu). Zainteresowanych zapraszam do kontaktu RE: Stabilnie do przodu - Uni3X - 10-10-2015 12:17 będę obserwował Życzę powodzenia RE: Stabilnie do przodu - GetPrizes.pl - 10-10-2015 13:38 Dzięki , dzięki. Postaram się w przyszłości dokładać kolejne programy, którymi się interesuję, tak żeby mieć pełniejszy obraz. RE: Stabilnie do przodu - GetPrizes.pl - 11-10-2015 11:36 Dzień 5 dziennika, dzień 15 w programie. Wieczorem już mi się nie chciało, za to teraz będziemy mieli nieco pełniejszy obraz, mniej więcej 24h po poprzedniej aktualizacji. Stan na 11/10/2015 12:05 ZAROBIONE - $130.80(+$27.40 w ciągu ostatnich 23h) PACZKI 5$ - 100 (max) PACZKI 10$ - 26 (+3) W ciągu dobry doszło $27.40 oraz udało mi się dokupić 3 paczki po 10$. Sprawę minimalnie komplikuje fakt, że dokonałem depozytów z dwóch rożnych procesorów płatniczych, a nie można $$ z różnych procesorów ze sobą łączyć. Przez to kupowanie kolejnych paczek może być trochę opóźnione. Oprócz tego za dostępne kredyty reklamowe wykupiłem wyświetlenia bannera z reklamą TrafficBoot, który startuje już niedługo. Złapałem zaledwie 5 kliknięć i żadnego refa Przez najbliższy tydzień jeszcze wszystko re-inwestuje, a potem rozpocznie się proces wypłacania. Szacuję, że następny weekend powitam min 45 paczkami po 10$. Wpływ może mieć na to jeszcze poziom naliczania w najbliższym tygodniu w związku z weekendowym podwyższeniem. Jeśli będą obniżki to cel 45 paczek może być ciężki do zrealizowania. Każdy kto zapisze się z mojego ref linka otrzyma ode mnie zwrot 5% zainwestowanej kwoty (tyczy się pierwszego depozytu). Zainteresowanych zapraszam do kontaktu RE: Stabilnie do przodu - GetPrizes.pl - 12-10-2015 07:30 Dzień 6 dziennika, dzień 16 w programie. Stan na 12/10/2015 08:20 ZAROBIONE - $154.97(+$24.17 w ciągu ostatnich 20h) PACZKI 5$ - 100 (max) PACZKI 10$ - 28 (+2) Tak jak wspominałem we wcześniejszym poście rozbicie kasy na dwa procesory opóźnia lekko re-inwestycje. Dodatkową 1 paczkę mógłbym w teorii kupić spokojnie wczoraj wieczorem, żeby przez noc już pracowała, jednak dopiero rano udało się uzbierać na obu procesorach min 10$, więc od razu zakupiłem dwie. W tym momencie oba procesory zarabiają w podobnym tempie. Cel paczki - 28/45 Każdy kto zapisze się z mojego ref linka otrzyma ode mnie zwrot 5% zainwestowanej kwoty (tyczy się pierwszego depozytu). Zainteresowanych zapraszam do kontaktu |