Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
kasa z qassy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: kasa z qassy (/Temat-kasa-z-qassy-122164)

kasa z qassy - Guzinka - 07-10-2015 16:39

Witam Smile
Jest to mój zupełnie pierwszy poradnik który jest wyjątkowo prosty a wręcz prymitywny.
Chodzi tutaj o przybliżenie działania portalu kasa i sposób w jaki bardzo łatwo zarobić można dość niezłe pieniądze. Zaczynamy oczywiście od rejestracji (i tu moja jedyna prośba do was abyście robili to przez podany link qassa) Po zarejestrowaniu się otrzymujemy na zachętę 100 000 coinsów w przeliczeniu jest to jakieś 5 zł. Pieniądze możemy wymieniać na 50 zł tylko w momencie kiedy uzbieramy 1 000 000 coinsów wysyłają nam to wtedy przelewem bankowym. Opcji zarobku mamy wiele najbardziej popularne jest klikanie w linki które serwis nam generuje i wypełnianie płatnych ankiet które przychodzą na naszą skrzynkę mailową. Najszybsza ale wymagająca największej kreatywności opcja zarobku to pozyskiwanie nowych użytkowników. Dla każdego użytkownika przyporządkowany jest link przez, który może zapraszać innych do korzystania z serwisu. Ja osobiście najczęściej korzystałem właśnie z tego rozwiązania, można wykorzystywać do tego np YT używamy tylko jakiegoś oczojebnego avatara i spamujemy tym linkiem pod nowymi filmami, najlepiej takimi co do których jesteśmy pewni, że są skazane na sukces. Jerk Generuje to niezłe zyski ponieważ za jednego zaproszonego użytkownika dostajemy około 7 zł. Dodatkowo jest jeszcze sposób grania w gry na portalu i robienie rekordów co przynosi głównie miesięczny zysk ale dość pokaźny.
Polecam zapoznanie sięz tym portalem. Big Grin

RE: kasa z qassy - Sahya - 07-10-2015 16:49

Refflinka od iluś postów a to jest twój pierwszy na tym forum. W dodatku jeżeli sam piszesz, że poradnik jest wręcz prymitywny to po co go wstawiasz? Ameryki nie odkryleś.

kasa z qassy - Coristo - 08-10-2015 04:39

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.