![]() |
Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów (/Temat-Zarobim-co-elitarne-miejsce-dla-internetowych-krezusow-122161) |
Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów - pietras909 - 07-10-2015 15:53 ![]() Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów
Witam Was drodzy użytkownicy. Dzisiaj chciałbym Wam przedstawić miejsce w internecie skupiające najlepszych earnerów i najlepsze narzędzia do zarabiania dostępne w sieci - Zarobim.co. Serwis jest wyposażony w narzędzia ułatwiające pracę w internecie, wewnętrzne forum oraz (skromną na chwilę obecną) bazę poradników, którą mamy w planach rozwijać. Taki zestaw pozwoli Ci na szybkie wdrożenie w nowe sposoby zarabiania, efektywne wykorzystanie Twojego zaplecza (dzięki systemom automatyzującym) czy wymianę doświadczeń ze społecznością zarobim.co. Przykładowe zrzuty skryptu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Generator tokenów ![]() ![]() Serwis dostępny jest w dwóch wersjach. Wersja Lite - cena 100 PLN/miesiąc, która umożliwia: - postowanie na tablicach użytkowników (przy użyciu aplikacji z publish_actions), - pobieranie danych użytkowników, których tokeny przechowujemy w aplikacji (zdjęcie, imię i nazwisko, link do profilu, płeć, wiek itp.), - dostęp do logów z danej akcji (szczegóły dotyczące tego, ile postów zostało pomyślnie opublikowanych, a ile nie i dlaczego posty nie weszły). - podgląd wpisów - możliwość ustawienia szybkości postowania, od 10 do 2000 na minute - generowanie landing page do zapisu Wersja PRO - cena 300 PLN/miesiąc, która umożliwia: - dostęp do wszystkich funkcji wersji Lite, - używanie predefiniowanych szablonów postów (raz ustawione szczegóły danej wysyłki mogą być użyte ponownie jednym klikiem), - dostęp do artykułów z naszej bazy, - dostęp do możliwości lajkowania wpisów (wymagana apka z publish_actions), - postowanie w grupach użytkowników i na ich fanpage'ach (wymagana aplikacja z odpowiednimi permisjami), - synonimizowanie treści postów. - możliwość planowania wpisów - ustalanie z jakiej lokalizacji mają być wysyłane wpisy, obecnie dostępne są: Polska, Niemcy, Francja, Irlandia, Wielka Brytania - oznaczanie znajomych we wpisie - postowanie komentarzy Zaufało serwisowi już ponad 700 osób, które wysłało już ponad 150 000 000 akcji, dlatego można uznać, iż narzędzie działa dobrze i jest cały czas rozwijane, co oznacza, że liczba opcji będzie rosła. ![]() Specjalna oferta dla użytkowników Lead.network
Postanowiłem udostępnić serwis za darmo dla użytkowników zarabiających w Lead.network. Będzie to działało w ten sposób, że wszystkie funkcje serwisu będą darmowe do użytku dla osób, które za jego pośrednictwem będą zarabiać w Lead.network i nigdzie więcej (oczywiście działalności w innych serwisach nie zabraniam, niemniej jednak każda akcja przeprowadzana za pośrednictwem serwisu ma być związana z Lead.network). Wszelkich kombinatorów będziemy wyłapywać i śmiać się z nich na forum, tak więc nie warto ![]() Recenzje testerów: (07-10-2015 16:47)Liromir napisał(a): Polecam, postowanko robi się w tle, dużo bardziej intuicyjne działanie jak i wygoda w porównaniu do CT. (07-10-2015 16:02)DeoRIP napisał(a): Bardzo polecam bo korzystałem ze strony jak była w beta testach i wszystko pięknie działało (08-10-2015 17:35)szyweg napisał(a): Korzystam już od beta testów i muszę powiedzieć, że na prawdę dobra robota. Do tego dochodzi wielka prostota w obsłudze, oraz możliwość postowania z kilku apek na raz. Polecam każdemu apkowiczowi to narzędzie (11-10-2015 20:45)Enigmato napisał(a): Jak już pisałem pod zdjęciem w galerii, miałem przyjemność testować to narzędzie. Ogólnie bardzo mi się podoba idea, jak i podejście autora, bo widać, że chce rozwijać to miejsce. Oby tak dalej. Jakby co, to jestem otwarty na testowanie innych opcji RE: Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów - DeoRIP - 07-10-2015 16:02 Bardzo polecam bo korzystałem ze strony jak była w beta testach i wszystko pięknie działało ![]() ![]() RE: Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów - sanjaro - 07-10-2015 16:22 (07-10-2015 15:53)pietras909 napisał(a): Wszelkich kombinatorów będziemy wyłapywać i śmiać się z nich na forum, tak więc nie warto Kurde brzmi groźnie ![]() RE: Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów - Liromir - 07-10-2015 16:47 Polecam, postowanko robi się w tle, dużo bardziej intuicyjne działanie jak i wygoda w porównaniu do CT. RE: Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów - Squnek - 07-10-2015 18:01 Aby zweryfikować konto trzeba pisać do Pietrasa ? bo mi wyskakuje coś takiego "Niestety weryfikacja nie przebiegła prawidłowo" Edit: załatwione po prostu inny login był niż na HC. RE: Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów - broofie - 07-10-2015 19:42 A co w przypadku jesli na stronie pojawi sie poradnik ze sposobem z ktorego korzystalem wczesniej na innym serwisie niz HotCash? W jaki sposob to sprawdzicie i nie zarzucicie komus zlamania zasad uzytkowania serwisu? ![]() RE: Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów - Karczu - 08-10-2015 00:16 Zasada darmowości dla Userów HotCash dotyczy i stworzona została przede wszystkim w kontekście funkcji w nim dostępnych - to jest bardzo łatwo wykryć, czy ktoś korzysta zgodnie z regulaminem, czy nie ![]() A jest z czego korzystać. RE: Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów - Admin - 08-10-2015 03:27 Wydaje mi się że jak się wykorzystuje Nasze projekty graficzne bez naszej wiedzy ( http://zarabiam.com/logo.psd ) to chociaż z dobrego serduszka powinno się linkować Naszą stronę główną ![]() RE: Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów - pietras909 - 08-10-2015 09:03 (08-10-2015 03:27)Admin napisał(a): Wydaje mi się że jak się wykorzystuje Nasze projekty graficzne bez naszej wiedzy ( http://zarabiam.com/logo.psd ) to chociaż z dobrego serduszka powinno się linkować Naszą stronę główną Nawet nie wiedziałem że jest gdzieś jakiś psd dostępny ![]() RE: Zarobim.co - elitarne miejsce dla internetowych krezusów - warinka - 08-10-2015 10:14 Czy dla użytkowników Hotcash są także dostępne takie funkcje jak prostowanie na grupach ![]() |